Prietenii lui Matteo fac dezvaluiri INCENDIARE despre artist!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Tare il mai iubesc femeile, insa de el nu se prinde deloc focul amorului.

##VIDEO114982##Matteo isi schimba partenele de sex mai des ca sosetele, iar daca in miez de noapte extazul e cuvantul de ordine,  dimineata nu suporta sa vada vreo domnisoara in patul lui. Ce se intampla cu el, nici noi nu stim!

Prietenul lui Matteo si-a cam dat drumul la gura si ne-a facut dezvaluiri interesantee despre artist. Daca noaptea toate panzele-s sus si amorul e in toi, iata ca dimineata Matteo prefera singuratatea.

Ne dorim totusi sa intalneasca o domnisoara pe care sa NU mai vrea s-o imparta cu nimeni, caci aceste jocuri de ping pong chiar NU NE PLAC!

Fiica Adinei Buzatu s-a transformat intr-o cocheta domnisoara. Deja o depaseste  in inaltime pe mama ei. Cele doua par mai degraba...SURORI, iar Adina recunoaste ca nu-i usor sa tina pasul cu adolescenta Sara.

Dar sa stiti ca si SARA ii da sfaturi mamei ei! Pentru ca se inteleg tare bine, se sfatuiesc intru totul si sunt cele mai bune prietene de Adina Buzatu si Sara...
tare ne mai place!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.