Prietenii virtuali au observat că este tristă, iar acum, Manuela a recunoscut: "Da, trec printr-o situație..." Ce a mărturisit fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Manuela, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei, și-a deschis sufletul în fața prietenilor de pe instagram. Ce dezvăluiri a făcut?

A trecut mult timp de când a ieșit din casa Puterea Dragostei, dar cu toate acestea, Manuela este urmărită în continuare de o mulțime de persoane pe contul personal de instagram. Acesta este motivul pentru care fosta concurentă de la Puterea Dragostei ține tot timpul legătura cu prietenii virtuali, astfel că, cei care o urmăresc pe instagram deja au început să o cunoască foarte bine.

Manuela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că traversează o perioadă delicată

Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, plină de viață și optimistă, dar de această dată, Manuela a reușit să își îngrijoreze prietenii de pe instagram. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a făcut timp pentru a răspunde întrebărilor venite din partea urmăritorilor de pe instagram, moment în care aceștia au sesizat că Manuela nu este tocmai în cea mai bună formă, tristețea citindu-se cu ușurință pe chipul ei. 

Citeste si: Manuela, mesaj pentru un concurent de la Puterea Dragostei: "Dacă vin în casă o să te îndrăgostești rău de mine!" A recunoscut că îl simpatizează

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un prieten virtual i-a atras atenția fostei concurente de la Puterea Dragostei că pare supărată, iar Manuela nu s-a mai ascuns și a dat cărțile pe față. Aceasta le-a mărturisit celor ce o urmăresc pe instagram că se confruntă cu o situație destul de delicată și care o îngrijorează, astfel că nu poate ascunde acest lucru.

"Da, trec printr-o situație care mă îngrijorează foarte, foarte tare și se vede lucrul ăsta.

Eu sunt o persoană foarte transparentă, dar da, va fi bine totul.", le-a mărturisit Manuela celor care o urmăresc pe instagram.

Cu toate că nu a dorit să dea mai multe detalii despre ceea ce se întâmplă în viața ei personală, Manuela a ținut să îi liniștească pe toți cei care o urmăresc în mediul online, spunând că este încrezătoare că lucrurile vor evolua în direcția potrivită și că va scăpa rapid de problema cu care se confruntă în clipa de față.

Citeste si: Ce masina scumpa are Manuela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"! Iata cum arata bolidul ei alb si casa parinteasca unde tanara revine mereu cu drag! "Locul asta pentru mine este sfant!"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.