Prietenul la nevoie se cunoaște! Cum l-a ajutat Ștefan pe Patrick de la „Casa iubirii” în toiul nopții: „De când mi-am dorit un prieten”

Autor: Lavinia Medrea

Cum au fost surprinși Patrick și Ștefan

Sursa: Instagram Patrick Deac

Azi-noapte, Patrick de la „Casa iubirii” a publicat o postare alături de Ștefan. Iată cum au fost surprinși la ore târzii cei doi concurenți!

Patrick Deac, concurent în „ Casa iubirii ” de două sezoane și Ștefan, alt concurent care doar ce a pășit în competiția iubirii în sezonul 3, au fost surprinși într-o ipostază neașteptată în toiul nopții.

Cum l-a ajutat Ștefan pe Patrick de la „Casa iubirii” în toiul nopții

Recent, Patrick a publicat o filmare pe Instagram Story alături de Ștefan.

În videoclip se vede cu ochiul liber că cei doi se distrează și se înțeleg foarte bine, concluzia fiind că deja s-a legat prima bună prietenie bărbătească din sezonul 3 „Casa iubirii”. 

Citește și: Robi speră că o va cuceri pe Aleyna. Bruneta l-a pus pe jar. Julia aruncă săgeata usturătoare: "Îți dorești ce voiam eu să-ți ofer!"

Fostul partener al Nonei este foarte deschis față de fanii lui și comunică des prin intermediul rețelelor sociale cu ei, astfel că de data aceasta s-a gândit să-și răsplătească prietenul, pe Ștefan, pentru

că i-a oferit ajutor. Se pare că Patrick avea mare nevoie să-și tundă barba, așa că Ștefan, care este și frizer, a fost cel care i-a sărit în ajutor și l-a înfrumusețat pe colegul lui de breaslă!

„Fraților, vi-l recomand pe Mustață the barber (n.r.: frizerul)! Omul este bun și la drill, și la barbă”, a spus Patrick.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: „Nu m-am așteptat nicio secundă”. Larisa este dezamăgită profund de Ștefan și de Robert. Ce conflict au avut cei doi la hotel

„Băi, vă dau în cap cu tot ce se poate!”, a spus Ștefan, făcându-l pe Patrick să râdă. 

„De când mi-am dorit un prieten frizer!”, a afirmat Patrick.

„Păi stai să vezi, că mă face și el chelios”, a glumit Ștefan.

Ștefan a avut deja primul conflict în „Casa iubirii”

Deși sezonul 3 „Casa iubirii” a început de puțin timp, mai exact de nouă zile, Ștefan, unul dintre noii concurenți, a avut deja primul conflict în competiție cu un alt băiat, motivul fiind o fată foarte râvnită din emisiune.

De când a intrat în competiție, Ștefan a pus ochii pe Larisa și a fost de-a dreptul fermecat de ea, dar același lucru i s-a întâmplat și lui Bogdan. Se pare că Larisa s-a îndreptat mai mult spre Ștefan și este mult mai încântată de el, motiv pentru care Ștefan a încercat să-i impună niște limite lui Bogdan, dar acesta nu le-a respectat așa că s-au îmbrâncit la hotel și s-au certat.

Larisa a fost dezamăgită de cum s-au comportat cei doi și a declarat că nu ar accepta un asemenea comportament din partea bărbatului care va fi lângă ea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.