Prietenul lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri bombă despre fostul milionar: ”Era tot mai ramolit, mai obosit”. Ce spune despre fosta soție a prietenului său

Author: Diana Bostan

Prietenul lui Irinel Columbeanu face declarații bombă despre fostul milionar

Sursa: Arhivă

Situația lui Irinel Columbeanu a devenit una disperată. Prietenul fostului milionar, Zoltan Nagy, l-a vizitat la azil, iar veștile nu au fost deloc bune.

Zoltan Nagy, un cunoscut producător al filmelor pentru adulți, a mers în vizită la Irinel Columbeanu. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri îngrijorătoare despre fostul milionar.

Prietenul lui Irinel Columbeanu a vorbit despre relația pe care fostul milionar o are cu Monica Columbeanu

Zoltan Nagy este îngrijorat din cauza situației în care se află Irinel Columbeanu. Producătorul filmelor pentru adulți susține că fostul milionar nu se simte prea bine și este de părere că starea lui se va înrăutăți cu trecerea timpului.

De trei săptămâni, Irinel Columbeanu a fost internat într-un azil de bătrâni din Ghermănești, însă acesta nu-și permite să rămână acolo pentru foarte mult timp dacă nu va face rost de bani, șederea la acel azil fiind extrem de costisitoare.

Citește și: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe, să nu apuce vreodată să depindă de cineva”. Cum a reacționat Anamaria Prodan când a auzit că Irinel Columbeanu a ajuns să stea într-un azil. Fostul milionar nu-și permite să plătească nici măcar chiria

Zoltan Nagy a dezvăluit faptul că Irinel Columbeanu și fosta soție, Monica Gabor, nu mai vorbesc de o bună perioadă de timp și nici nu a încercat să-l ajute cu bani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

E 8.000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. 

Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani.  Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul.  Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj”,  a mai relatat prietenul lui Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru Click!.

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu s-a degradat în ultima perioadă

Zoltan Nagy a dezvăluit pentru sursa menționată anterior, faptul că Irinel Columbeanu este extrem de slăbit, uită, iar uneori vorbește fără să gândească. Producătorul susține că fostul milionar a fost uitat de prieteni în momentul în care și-a pierdut averea.

Citește și: Cum arată acum palatul lui Irinel Columbeanu, casa în care a locuit ani la rând alături de Monica

„Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de Paște Când a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui?  (...)  Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită! ”,  a explicat Zoltan Nagy pentru Click.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în anul 2011, iar de atunci fosta divă de la Izvorani trăiește în SUA alături de Mr. Pink, dar și de fetița pe care o are cu fostul milionar. Irinel Columbeanu a pierdut toată averea, dar și vila impunătoare de la Izvorani, fiind internat într-un azil din Snagov.