Prima apariție a Ralucăi Dumitru la „Bravo, ai stil! Celebrities” încinge spiritele printre concurente: “Aici nu există prietenii, aici cea mai bună câștigă!”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 aug 2022, 14:35

Raluca Dumitru, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

O nouă concurentă se va alătura, din această seară, show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, după eliminarea Nicoletei Nucă, în Gala anterioară.

Raluca Dumitru este gata să cucerească podiumul, cu cele mai îndrăznețe ținute vestimentare, și este hotărâtă să demonstreze că își merită locul în competiție.

Prima confruntare stilistică este aplaudată de contracandidatele sale, unele dintre acestea îi fac o primire călduroasă Ralucăi Dumitru, Viviana Sposub chiar o “antrenează” pe aceasta pentru luptele ce stau să izbucnească. 

“Fii tu, fii reală, spune ce gândești dacă nu îți place o ținută, fii sinceră.

Vino cu ținute compuse, nu cu ținute simple și bijuterii”,  îndeamnă Viviana. 

Raluca Dumitru este hotărâtă să nu se bazeze pe alianțe în competiția “Bravo, ai stil! Celebrities” și mărturisește că nu mizează pe prietenii.

Citeste si: Biografie: Cine e Raluca Dumitru, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Am văzut că fetele erau nemulțumite de nominalizările făcute, dar cred că au uitat la ce competiție sunt. Aici nu există prietenii, aici cea bună câștigă. Clar!”,  spune concurenta. 

Cum o vor primii jurații pe Raluca Dumitru și ce vor avea de spus despre primul styling, veți putea afla urmărind ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la 22:30, la Kanal D!

Citeste si: O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.