Prima apariție a Regelui Charles al III-lea, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry a ajuns de urgență în Marea Britanie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 feb 2024, 11:28

Prima fotografie cu Regele Charles al III-lea după diagnosticul de cancer

Sursa: Profimedia

Regele Charles al III-lea, surprins în prima fotografie după anunțul diagnosticului de cancer. Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a-și vizita tatăl.

Prințul Harry a sosit la Londra, marți seară, după ce Casa Regală Britanică a anunțat diagnosticul de cancer al tatălui său, regele Charles, potrivit informațiilor furnizate de BBC.

Prima fotografie cu Regele Charles al III-lea după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost surprins, în cursul zilei de marți, la Sandringham. Este prima apariție publică după ce Casa Regală Britanică a anunțat diagnosticul de cancer.

Charles al III-lea s-a retras temporar din îndatoririle regale, timp în care va urma un tratament pentru cancer.

Alături de regina Camilla, regele a fost văzut într-o mașină în drum spre Palatul Buckingham, înainte de a zbura cu elicopterul la Sandringham. Înainte de aceasta, Ducele de Sussex a fost surprins sosind la Clarence House- reședința regelui din Londra- după ce a zburat din California pentru a-și vedea tatăl.

 

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu îl va însoți pe Prințul Harry în vizita făcută Regelui Charles, după diagnosticul de cancer

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Conform informațiilor furnizate de BBC, nu se știe dacă Prințul Harry l-a însoțit pe tatăl său la Sandringham, însă o întâlnire cu fratele său, Prințul de Wales, nu este inclusă în programul călătoriei sale. Membrii activi ai familiei regale, inclusiv Prințul William și Prințesa Anne, sunt așteptați să acopere o parte din îndatoririle publice ale regelui, Prințul William urmând să-și reia îndatoririle regale mâine.

Regele Charles al III-lea suferă de cancer

Palatul Buckingham a anunțat, în această seară, că Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Casa Regală Britanică a informat că nu este vorba despre cancer la prostată, ci că boala a fost identificată în timpul recentului tratament pentru prostată mărită al monarhului. Potrivit Telegraph.uk, Regele Charles are cancer și va amâna îndeplinirea datoriilor sale publice pentru a primi tratament.

Regele a primit diagnosticul de cancer după ce a fost tratat pentru o mărire benignă a prostatei. Medicii au observat o problemă separată și au efectuat teste. Regele Charles al III-lea va primi tratament regulat la un spital din Londra.

Citește și: Denise Rifai a rămas fără cuvinte, după ce a aflat că regele Charles al III-lea are cancer! Ce mesaj a transmis frumoasa prezentatoare: „De obicei”

Anunțul trist a fost făcut de Palatul Buckingham după ce Prim-ministrul a fost informat cu privire la teribila veste. Regele Charles l-a anunțat pe Prințul William, dar și pe Prințul Harry, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward.

„În timpul recentului procedeu de spitalizare al Regelui pentru mărirea benignă a prostatei, s-a remarcat o problemă separată și destul de îngrijorare. Testele diagnostice ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, în timpul căruia i s-a recomandat de către medici să amâne datoriile publice. Pe durata acestei perioade, Majestatea Sa va continua să îndeplinească activități de stat și sarcini oficiale ca de obicei”, a fost anunțul oficial făcut de Casa Regală Britanică, potrivit Royal.uk.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.