Prima apariție publică a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Unde a fost surprinsă Prințesa de Wales

Autor: Laura Macovei

Prima apariție publică a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Unde a fost surprinsă Prințesa de Wales

 
Sursa: Elle

Kate Middleton a fost surprinsă în public, la două luni de la cruntul diagnostic de cancer. Prințesa de Wales s-a ferit de ochii lunii de când și-a dezvăluit diagnosticul, în luna martie.

Kate Middleton a fost surprinsă în public pentru prima dată după ce a anunțat că a început tratamentul împotriva cancerului.

Prima apariție publică a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Prințesa de Wales, care a fost departe de ochii publicului de când și-a dezvăluit diagnosticul în martie, a fost văzută recent în oraș împreună cu familia sa, scrie People

În tot acest timp, Kate Middleton a rămas implicată în proiectele sale, în ciuda tratamentului dificil. Recent, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a lansat un nou raport care face parte din inițiativa Prințesei de Wales. Această inițiativă încurajează companiile să creeze condițiile potrivite pentru a ajuta părinții și copiii lor.

Citește și: Cum arată Regele Charles în cea mai recentă fotografie. Regele continuă să își îndeplinească atribuțiile, în ciuda diagnosticului de cancer

Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru Kate Middleton, venite prin scrisori și cadouri, după anunțul privind starea sa de sănătate. Cu toate acestea, revenirea la îndatoririle regale nu este așteptată până când echipa sa medicală nu îi va da undă verde.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Christian Guy, directorul executiv al The Royal Foundation Centre for Early Childhood, a discutat cu Kate despre concluziile raportului și despre pașii următori. Deși a fost „ținută complet la curent” cu privire la progresul proiectului său, Prințesa de Wales va continua să ia o pauză de la îndatoririle regale până la noi indicații medicale.

„Prioritizarea copilăriei timpurii pentru o societate mai fericită și mai sănătoasă: Acesta este un alt moment crucial pentru munca depusă de Alteța Sa Regală în domeniul copilăriei timpurii… impactul acesteia și activitatea Centrului continuă pe măsură ce se recuperează.

Marți, 21 mai, unele dintre cele mai importante întreprinderi din Marea Britanie își vor uni forțele pentru a lansa un ‘apel major de mobilizare pentru anii timpurii’ către colegii lor lideri de afaceri din întreaga țară… îndemnându-i să fie alături de ei, de fundație și de Prințesă pentru a contribui la transformarea modului în care țara noastră sprijină anii timpurii, care sunt vitali”, mai scrie sursa citată.

Ce tip de cancer ar avea, de fapt, Kate Middleton

Prințesa de Wales nu a specificat care este tipul de cancer de care suferă, astfel că o mulțime de speculații au început să apară.

Fără să facă speculații cu privire la procedura prin care a trecut Kate, Dr. Elena Ratner, ginecolog oncolog la Yale Cancer Center, a descris situațiile în care femeile merg la medic pentru anumite afecțiuni și descoperă, de fapt, că suferă de cancer.

Potrivit New York Times, medicul a explicat că multe femei se prezintă la doctor pentru o intervenție chirurgicală de endometrioză, o afecțiune în care țesut similar mucoasei uterului se găsește în altă parte a abdomenului. 

Astfel, medicul a dat de înțeles că a diagnosticat multe femei cu cancer ovarian sau uterin după ce acestea au fost supuse unei intervenții abdominale similare.