Prima apariție publică a prințesei Kate după operația abdominală. În ce ipostază și unde a fost surprinsă soția prințului William

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 mar 2024, 17:58

Kate Middleton a avut prima apariție publică după operația suferită în luna ianuarie

Sursa: Instagram: princeandprincessofwales

Kate Middleton a fost surprinsă în public pentru prima data de la intervenția chirurgicală suferită la începutul acestui an. Unde a fost văzută prințesa de Wales?

Prințesa Kate a avut parte de o revenire publică, marcând prima sa apariție după spitalizarea de la jumătatea lunii ianuarie. Presa britanică a relatat evenimentul, iar în Statele Unite, mai multe companii media au publicat fotografii ce o prezintă pe Prințesa de Wales în timp ce se deplasa cu un automobil prin apropierea Londrei. Această apariție a stârnit interesul publicului, iar admiratorii Casei Regale au salutat revenirea în formă și grație a Prințesei Kate.

Soția prințului William a fost văzută pentru prima data în public de la intervenția chirurgicală suferită în luna ianuarie

Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost zărită în public pentru prima dată de la spitalizarea din mijlocul lunii ianuarie, în contextul unei operații abdominale. Aceasta a fost internată pe 16 ianuarie, iar detaliile exacte ale intervenției nu au fost făcute publice, însă Casa Regală britanică a asigurat că nu este vorba despre o problemă oncologică. 

Compania americană Entertainment Tonight a adus în atenție o fotografie a Prințesei Kate, obținută de la un martor ocular. Potrivit relatărilor, aceasta a fost surprinsă în apropiere de Londra, în zona Castelului Windsor.

Citește și: Misterul rochiei purtate de Kate Middleton la încoronarea Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Care este semnificația ascunsă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În imagine, Prințesa Kate purta ochelari de soare și se afla într-un automobil condus de mama ei, Caroline Middleton. Detaliile exacte privind activitatea sau evenimentul la care participa nu au fost dezvăluite, menținându-se un nivel ridicat de confidențialitate.

Fotografia nu a fost difuzată în Regatul Unit

Este important de menționat că fotografia nu a fost difuzată în Regatul Unit, conform informațiilor Daily Mai l, deoarece Palatul Kensington, reședința oficială a cuplului princiar, a solicitat cu insistență respectarea intimității și recuperarea Prințesei Kate într-un cadru privat. 

Cu o popularitate remarcabilă în Regatul Unit, Prințesa Kate își continuă perioada de recuperare în reședința familiei sale din Windsor, situată la vest de Londra. Se estimează că Prințesa Kate nu își va relua activitățile oficiale înainte de sărbătoarea Paștelui, programată pe 31 martie conform calendarului Bisericii Anglicane. Această pauză prelungită evidențiază importanța acordată sănătății și reintegrării treptate în viața publică.

Citește și: Kate Middleton a ajuns în spital! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Prințesa de Wales: „Este puțin probabil să revină până după Paște”

Într-un context asociat, Prințul William a surprins cu anularea participării sale la o ceremonie organizată în memoria nașului său, regele Constantin al Greciei, la Castelul Windsor. Motivul invocat a fost de natură personală, subliniind necesitatea prioritizării unor aspecte familiale în aceste momente. 

"Prințesa de Wales, care se recuperează în urma unei intervenții chirurgicale abdominale, continuă să se simtă bine", a fost anunțul făcut de Palatul Kensington, potrivit agenţiei britanice PA.