Prima cină romantică în cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Bianca a avut parte de clipe frumoase alături de Robert! „În preajma ta mă simt foarte tensionată!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 ian 2023, 19:00
casa iubirii Foto(4)

Bianca si Robert, prima cina romantica, in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Bianca a fost invitată de Robert la o cină romantică! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Parcă îți calculezi fiecare vorbă”

Al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început în această săptămână cu multe surprize și cu zece concurenți noi alături de alți patru concurenți care și-au dorit să rămână pentru a-și cauta în continuare jumătatea ideală. De departe una dintre cele mai curtate fete pare să fie încă de la începutul noului sezon, Bianca. După ce în ediția de joi, tânăra a primit un cadou neașteptat din partea lui Andrei și a fost extrem de emoționată de gestul lui, astăzi, concurență a avut parte de prima cină romantică din Casa iubirii, în acest sezon, pusă la cale special

pentru ea de către Robert.

Prima cină romantică în cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Bianca a avut parte de clipe frumoase alături de Robert

După ce în cadrul ediției de joi, Bianca s-a arătat foarte încântată de cadoul primit din partea lui Andrei, care și-a exprimat admirația sinceră pentru ea, astăzi, în Casa iubirii, concurență a fost luată din nou prin surprindere de Robert, cel care i-a atras atenția încă din prima clipă în care l-a văzut.

Deși în ediția de ieri, Bianca a fost impresionată teribil de gestul lui Andrei și a mărturisit cu lacrimi în ochi că regretă faptul că s-a orientat din nou mult prea rapid către Robert, care îi transmite o stare tensionată, astăzi, concurență a fost din nou surprinsă de această dată de Robert. Tânărul a pus la cale o cină romantică la piscină, special pentru Bianca, pentru a încerca să o cunoască mai bine și pentru a purta o primă discuție relaxată, între patru ochi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Inițial Bianca a încercat să îi explice tânărului că îi transmite o stare de tensiune si nesiguranță și că i se pare că își măsoară fiecare vorba pentru a nu o deranja cu ceva, afișând o atitudine teatrala. Mai mult decât atât Bianca îl bănuiește că ar fi pus la cale o posibilă strategie de a se apropia de ea pentru că este o concurentă cunoscută din primul sezon și are multe șanse de a rămâne mult timp

alături de ea în emisiune.

Citește și: Bianca a izbucnit în lacrimi, după ce a primit cadoul neașteptat din partea lui Andrei! Concurenta s-a simțit vinovată după gestul lui Andrei, iar emoțiile și regretele au copleșit-o! „Eu, șerpoaica de mine iar alege un bărbat care nu e ok!”

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?