Prima declaratie a Antoniei de cand a anuntat ca e gravida: "Traiesc momentul de acum"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:51

Antonia este insarcinata in 10 saptamani, dar nu a renuntat la scena. Seara trecuta, ea a sustinut un concert intr-un club de pe litoral.

Antonia a acordat un interviu pentru o emisiune televizata. Cantareata nu a vrut sa vorbeasca despre relatia ei cu Alex Velea, dar a vorbit despre planurile ei de viitor si cum intentioneaza sa se mentina in forma acum ca este insarcinata.

" Traiesc momentul de acum, ce se intampla acum. Stiu ca pare foarte vechi ce spun acum dar, cel mai important este sa ai sanatate. Vara asta o sa muncesc si o sa petrec timp cu fetita mea cat pot.

Vreau sa lansez un single mai fericit, ultimele piese au fost cam triste. Merg la sala si incerc sa nu mai mananc prostii. Merg doar pentru intretinere. Inainte, mergeam de 4 ori pe saptamana la sala. Conteaza sa mamanci sanatos. Imi plac foarte mult fructele", a spus ea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.