Prima declarație a bărbatului care și-a găsit familia măcelărită "Nu am cuvinte să descriu...”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 11 mai 2023, 06:05

Masacru Argeș

Bărbatul care și-a găsit familia măcelărită a făcut primele declarații. Cum și-a soția, copilul de numai 5 ani, cumnatul și socrii.

Bărbatul care și-a găsit familia ucisă a făcut primele declarații. Marți, în jurul orelor 16.00, bărbatulm colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești, a făcut o înfiorătoare descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de 5 ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat.  

"Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă.

Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi", a mărturisit bărbatul, pentru un post tv.

Noi detalii despre masacrul din Argeş

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul crimei odioase din Argeș, unde un bărbat a ucis cu cruzime 5 persoane, printre care și un copil de 5 ani.

Cinci persoane, printre care și un copil minor, toți membrii aceleiași familii,  au fost ucise cu sânge rece  de un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice, rudă cu victimele sale.

Bărbatul de 53 de ani a fost găsit de polițiști în gradina casei, în timp ce încerca să-și ia viața. Se pare că acesta și-ar fi premeditat faptele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Criminalul  și-a omorât  mai întâi părinții și fratele, iar mai apoi sora și nepoata. Imediat după aceea acesta ar fi fugit în curtea casei, unde ar fi încercat să se sinucidă.

Se pare că, bărbatul ar fi spus că avea de gând de mult să-și omoare familia. Soția asasinului se pare că era asistentă medicală la spitalul militar iar soțul său, care- de altfel- a descoperit cumplit crimă, a lucrat, la rândul său, la același spital, unde a deținut funcția de medic.

Bărbatul se pensionase în urmă cu doar câteva luni.

Citeste si: Filmul masacrului din Argeș- Cum a plănuit criminalul să-și ucidă familia- Detalii înfiorătoare

Bărbatul a fost arestat

Vinovatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Acesta a fost arestat pentru 29 de zile.

În urma controlului corporal, polițiștii au gasit asupra bărbatului un spray paralizant cu care le-ar fi dat la toți membrii familiei, din care făcea parte sora și nepoata sa, dar și părinții și fratele său.

Citeste si: Noi dezvăluiri șocante în cazul criminalului din Argeș! Psihiatrul bărbatului nu-l vedea decât de 3-4 ori pe an. Tatăl lui era cel care venea să-i ia tratamentul

 

Taguri: