Prima declarație a lui Theo Rose! A recunoscut că este însărcinată: „E adevărat. O să aveți un nepoțel”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 nov 2022, 13:19

Theo Rose a recunoscut că este însărcinată: „E adevărat. O să aveți un nepoțel”

Sursa: Instagram Theo Rose

De două zile s-a vorbit încontinuu despre faptul că Theo Rose este însărcinată, dar artista nu declarase nimic oficial până astăzi!

În sfârșit, Theo Rose a vorbit despre zvonurile din presa! Artista este însărcinată și confirmă tot ce a scris presa până acum.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată

Citește și: Reacția Liei Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian, după ce s-a aflat că Theo Rose este însărcinată: "Nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi"

De două zile se vorbește încontinuu despre faptul că Theo Rose este însărcinată cu partenerul ei, Anghel Damian. Niciunul dintre ei nu a infirmat sau confirmat zvonurile, cu toate că tatăl artistei confirmase această veste minunată. Astăzi, în sfârșit, Theo Rose a făcut marele anunț! Vedeta și-a anunțat urmăritorii că urmează să aibă un copil.

„Vă pup de la filmări.

E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să strigați -nepoate- sau -nepoată-, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa s-o arză focul. Vă pup!”
, este mesajul transmis de Theo Rose, pe Instagram.

Citește și: Mama lui Teo Rose a dat-o de gol pe artistă și a spus ce sex ar urma să aibă bebelușul: "Am făcut stânga împrejur. Ne-am bucurat!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este o veste minunată pentru toată lumea, având în vedere că fanii artistei bănuiau că Theo Rose ar fi însărcinată, iar mulți dintre ei s-au bucurat „în avans” pentru ea și pentru Anghel Damian.

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume.

Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a declarat Ioan Diaconu.

Tatăl artistei a recunoscut și că este posibil să urmeze o nuntă între Theo și Anghel Damian, spunând că actorul i-a lăsat o impresie foarte bună.

Citește și: Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina artistei: “Sunt un om fericit! Asta e împlinirea noastră!”

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a mai declarat tatăl artistei, Ioan Diaconu.