Prima declarație făcută de Georgiana Lobonț, după ce fanii au sesizat că nu mai poartă verighetă: „Încep să îmi îndrept atenția”

Author: Andreea Buinoschi

Georgiana Lobonț postează multe fotografii și filmulețe pe contul ei de Instagram

Sursa: Facebook

Georgiana Lobonț a postat unele fotografii pe contul ei de Instagram, iar fanii au văzut că verigheta acesteia nu mai era pe deget. Internauții au sesizat acest lucru în secțiunea de comentarii, iar artista a explicat lipsa bijuteriei.

Georgiana Lobonț a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce, nu de puține ori, a apărut fără verighetă pe deget. Fanii acesteia au început să intre la bănuieli, mai ales că, în urmă cu două luni, soțul ei anunța că va divorța.

Ce spune Georgiana Lobonț despre lipsa verighetei

Georgiana Lobonț postează multe fotografii și filmulețe pe contul ei de Instagram, deoarece adoră să le arate fanilor tot ceea ce face, deoarece, în acest fel, ține legătura cu ei, atât cât timpul îi permite.

În cadrul unui interviu acordat pentru wowbiz.ro, Georgiana Lobonț a explicat de ce verigheta lipsea și nu există niciun motiv de îngrijorare cum că relația dintre ea și soțul ei nu mai merge așa cum trebuie.

Îndrăgita artistă a declarat că, cel mai probabil, verigheta lipsea, deoarece nu se potrivea cu ținuta pe care o purta în acel moment și, în niciun caz, nu a dat-o jos din vreun alt motiv.

Mai mult decât atât, aceasta a rămas uimită de cât de atenți sunt fanii ei la astfel de detalii ce par irelevante.

Citește și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, declarații la șapte ani de căsătorie. Ce a ieșit la iveală după anunțul despre divorț: „Multe seri plecate de acasă”

„Cât de minuțios se uită fanii la toate aceste detalii pe care, poate, nici nu le băgăm în seamă.

Cred că nu se potrivea la ținuta mea. Era aurie și eu, probabil, atunci, purtam argintiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acum, mai nou, încep să mă îndrept către argintiu când vine vorba de gusturile pe care le am, ca să îmi aleg ținutele și, probabil, tocmai de asta o și dădusem jos”, a spus Georgiana Lobonț, pentru wowbiz.ro.

Georgiana Lobonț, apreciată de vedetele de peste hotare

Georgiana Lobonț a aflat cât de îndrăgită este de către Norvina, fiica Anastasiei Soare. Deși tânăra a crescut în Statele Unite ale Americii, muzica de petrecere românească a ajuns până dincolo de ocean, reprezentând motiv de bucurie pentru solistă.

Conform wowbiz.ro, Georgiana Lobonț este o mare fană a Anastasiei, cunoscută drept „regina sprâncenelor”.

Să vadă că este îndrăgită de familia ei a reprezentat nu doar un motiv de bucurie, ci și unul de mândrie.

Citește și: Georgiana Lobonț, cadou de sute de mii de euro din partea soțului! Cum a surprins-o Rareș Ciciovan pe artistă

După ce Norvina a arătat, în mediul online, că o ascultă pe Georgiana Lobonț, aceasta a repostat imaginile pe contul ei de Instagram, scriind: „Doamneeee!!! La asta nu mă așteptam! Sunt foarte impresionată și bucuroasă să am asemenea admiratori!!! Mă bucur nespus!”.