Prima fotografie cu chipul fetiței lui Emily Burghelea: „A venit momentul să o cunoașteți!” Cu cine seamănă micuța?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 00:05
Emily Burghelea și tatăl fetiței ei
Sursa: Instagram

S-au ferit să îi dezvăluie chipul în primele zile de viață, dar nu au mai putut rezista tentanției. Emily Burghelea și soțul ei au postat pe instagram prima fotografie cu fiica lor. Micuța este adorabilă!

Emily Burghelea și actualul ei soț sunt mai fericiți ca niciodată după ce au devenit părinți pentru prima oară și se bucură de fiecare moment petrecut în preajma fiicei lor. Cei doi traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor și își doresc ca prietenii virtuali să le fie alături, motiv pentru care acum au făcut publică prima fotografie cu fetița lor.

Așteptarea a luat sfârșit! Emily Burghelea și iubitul ei, prima fotografie cu chipul fetiței

Și-au dorit să se bucure în liniște de primele clipe petrecute alături de fetița lor, motiv pentru care Emily Burghelea și soțul ei nu au făcut publice fotografii cu chipul micuței din primele zile de viață ale acesteia. Acum, cei doi și-au luat prin surprindere prietenii de pe instagram după ce au decis să le facă tuturor cunoștință cu micuța lor.

„Prima ei ora de viata. Parea ca ne stiam dintotdeauna. Ne-am inteles perfect din prima clipa in care ne-am privit in ochi. Nu mai exista nimic in jur. Eram doar eu si ea. Hipnotizate una de cealalta. Atunci timpul s-a oprit in loc. Cand ma gandesc la nastere nu imi trece prin cap nici macar o secunda din multele ore de travaliu. Tot ce imi amintesc este acel moment in care am vazut-o si ne-am privit in ochi.

Atunci in sufletul meu a pornit o cascada de bucurie care nu va seca niciodata. A venit momentul sa o cunoasteti. Ea este fetita noastra.  Tot universul nostru!”, a scris Emily Burghelea pe instagram. 

Citeste si: Cum arată Emily Burghelea la mai puțin de o săptămână de când a născut? Detaliul observat imediat de prietenii virtuali

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu doar Emily Burghelea a ales să posteze o fotografie cu fetița ei, ci și iubitul acesteia a încărcat pe instagram o imagine emoționantă, iar în dreptul acesteia a postat și un mesaj. 

„Prima ei ora de viață. A zâmbit de la început și de atunci ne bucură secundă de secundă. 
P.S. Cealalta poză de la mine de pe profil era de 1 aprilie.”,

a scris soțul lui Emily Burghelea în dreptul fotografiei cu fiica lor.

Cei care o urmăresc pe Emily Burghelea pe instagram așteptau cu nerăbdare să o cunoasă pe fetița vedetei, astfel că postarea a strâns un număr mare de aprecieri. Prietenii virtuali chiar s-au grăbit să spună că micuța seamănă foarte bine cu Emily, lucru care nu a făcut decât să o bucure pe vedetă.

Citeste si: Primele imagini cu Emily Burghelea din maternitate! Vedeta este in culmea fericirii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.