Prima fotografie cu Ligi după eliminarea de la "Puterea dragostei"! A apărut cu un bărbat!

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 22:00

Eliminare șoc în Gala "Puterea dragostei" de duminică! Ligi a părăsit competiția, spre surprinderea ei și a altor fete din casă.

Marius și Ligi au fost cei în pericol să fie eliminați de la "Puterea dragostei", iar, în cele din urmă, Ligi a părăsit casa întrucât Livian a ieșit favoritul săptămânii și a primit cei 1.500 de euro.

După eliminare, Ligi a apărut cu un bărbat pe rețelele de socializare. Nu e, desigur, vorba de nicio relație între cei doi.

Ligi nu a format niciun cuplu la "Puterea dragostei" 

Andy a părut să se apropie de Ligi, însă cei doi nu au format un cuplu la "Puterea dragostei".

"Eu cred că ești îndrăgostită de Andy", i-a spus, la un moment dat, Jador lui Ligi. El a susținut că blonda a fost afectată de absența din emisiune a lui Andy.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"De Andy nu sunt îndrăgostită, nu a făcut chestiile pe care trebuia să le facă pentru ca eu să fiu îndrăgostită. Dacă s-a băgat în seamă cu mine și a glumit, trăgea de mine în glumă pe coridor, asta nu înseamnă că m-am îndrăgostit. Nu mă pot îndrăgosti de copilărisme", a răspuns Ligi. 

"Asta-i glumă, dă-o naibii", a reacționat Jador, simulând cu Livian ce s-a întâmplat pe hol între Andy și Ligi.

Citeste si: Robert, fostul concurent de la "Puterea dragostei", surprins la bustul gol! "Ai luat bataie, de ai semnele alea pe spate?" Iata cum l-a filmat iubita lui Mary, in timp ce muncea de zor in bucatarie!

Citeste si: Nelson Mondialul, decizie neasteptata: vine la Istanbul pentru a clarifica situatia fiului sau! Barbatul a recunoscut cine este fata pe care o considera potrivita pentru Livian! Iata cum a reactionat concurenta!

Citeste si: "S-au pupat"! Mocanu a adus filmarea bombă cu Jador și Pirui! "Ce să fac, dacă pe mine mă place și pe astea două nu le place"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.