Prima idila la Puterea dragostei sezonul 3! Alexandra s-a topit in bratele lui: "Mi-am dat seama ca esti streapper"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 27 iul 2020, 18:00

Primii fiori ai dragostei au si aparut! Alexandra s-a topit in bratele lui Mihai! Ce si-au spus cei doi concurenti Puterea dragostei

Nici bine nu a inceput noul sezon "Puterea dragostei" ca s-a si nascut prima idila! Mihai si Alexandra s-au atras ca doi magneti, iar asta s-a vadut cu ochiul liber! Putin emotionati si intimidati, cei doi au spus, pe rand ca se plac.

Mihai a fost invitat in casa fetelor, unde toate concurentele sa il cunoasca si sa il vada, insa tanarul a spus clar ca ochii lui s-au oprit la Alexandra, care l-a si asteptat cu nerabdare la intrarea in casa.

Mihai si-a dorit sa se aseze langa Alexandra, insa Cristina Mihaela l-a oprit, invitandu-l pe un fotoliu.

"Cred ca o sa fie ceva cat se poate de frumos! Toate fetele sunt frumoase, dar mie mi s-au fixat ochii doar pe Alexandra!", a spus Mihai.

Nici Alexandra nu a asteptat mult sa spuna ca il place pe Mihai, ba chiar si-a cerut scuze ca ar fi putut sa fie gresit inteleasa de catre Mihai.

" Da (si mie imi place el), numai ca am fost inteleasa total gresit! Eu mi-am dat seama ca tu dansezi (Mihai), ca esti streapper, dupa cum ai dansat la intrarea in casa, pe melodia de muzica populara.", a spus Alexandra.

Cristina Mihaela i-a dat lui Mihai ocazia sa invite o fata la dans, iar alegerea a fost inevitabila, Alexandra. Cei doi s-au potrivit de minune cand s-au imbratisat in fata tuturor, iar Alexandra nu si-a ascuns deloc emotia si placerea de a fi cu Mihai.

Tanara s-a topit in bratele concurentului! Insa sora ei a avut de comentat ceva ce il dezavantajeaza puternic pe Mihai.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video in care se pot vedea primele scantei ale dragostei dintre cei doi:

Citeste si: Cine sunt concurentii celui de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”

Citeste si: Premiera la Puterea dragostei! Ce regula noua are Sezonul 3: concurentii sunt foarte motivati

Citeste si: Primul mesaj al noii prezentatoare, Cristina Mihaela pentru fanii "Puterea dragostei": "Preiau stafeta"

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.