PRIMA IMAGINE cu baietelul lui Christian Sabbagh! Uite cum arata Christian Junior, fratiorul lui Anais

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 sep 2020, 06:15

Christian Sabbagh este in culmea fericirii dupa ce a devenit din nou tata!

Sotia lui, Iulia, a nascut in data de 14 octombrie un baietel perfect sanatos, caruia cei doi i-au pus numele Christian Junior.

La momentul respectiv indragitul prezentator Kanal D povestea peripetiile prin care a trecut:

"Cea mai frumoasa zi din viata unui parinte, unul ca oricare altul!

"O zi obisnuita de weekend. Am fost sa o iau pe Yasmine, ca sa-si petreaca sambata alaturi de surioara ei mai mica, Anais.

Pe drum, Iulia ma suna: imi este foarte rau, hai sa mergem urgent la spital! Am incercat sa scot bani din bancomat, surpriza: popriri de la Administratia financiara sector 4, practic, toate conturile blocate.

"Sigur, o sa spuneti ca un om rational are bani pusi deoparte si e la zi cu darile la stat. De acelasi principiu sunt si eu, doar ca, in cazul meu, platesc impozite pentru niste masini pe care nu le mai am de multa vreme, in ciuda actelor depuse de multa vreme si pentru care am mai platit.

In fine, am ajuns la un spital privat, pentru ca, desi aduc contributii la stat, nu am dorit vreodata sa beneficiez de ceva. 

"Mamica a fost internata de urgenta si m-am trezit brusc ca trebuie sa am grija de un bebelus, sa-l schimb de pampers, sa-i pregatesc laptele, situatii, recunosc, neobijnuite pentru mine. M-am impartit intre spital si casa, fara bona, fara ajutor, fara vreo ruda aproape, am schimbat scutecele de parca faceam asta de-o viata.

Spre dimineata am primit si rasplata, un baietel scump si dragalas!", a spus Christian Sabbagh.

Recent el a dat publicitatii si prima poza cu baiatul lui, Christian Junior:

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.