Prima IMAGINE cu baietelul lui Culita Sterp si al Danielei Iliescu: "Am vazut cum arata fericirea, pana acum pot spune ca am trait degeaba!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 08:30
Culita Sterp a aratat prima fotografie cu bebelusul lui si al Danielei Iliescu

Culita Sterp si iubita lui, Daniela Iliescu au devenit parintii unui baietel nascut pe cale naturala la o clinica privata din Cluj.

Culita Sterp si Daniela Iliescu sunt mai fericiti ca niciodata dupa nasterea primului lor copil, un baietel care s-a lasat asteptat cateva saptamani bune dupa intoarcerea artistului de la Survivor Romania 2021. Cand cei doi nu isi mai faceau niciun plan, lasand totul sa se intample in voia lui Dumnezeu, iata ca pe 17 iunie, a venit pe lume baietelul dupa care sunt absolut topiti cei doi proaspeti parinti. Culita Sterp a fost primul care a postat o imagini cu Daniela si cu baietelul din sala de nasteri.

Vizibil emotionat si fericit, Culita a aratat si fanilor motivul mandriei sale. In dreptul fotografiei, Culita a scris cel mai frumos mesaj pentru femeia care i-a daruit primul baiat si pe care o iubeste inca din liceu.

Culita Sterp a publicat prima imagine cu baietelul lui din sala de nastere

Citeste si: Culita Sterp, in culmea fericirii! Daniela Iliescu a nascut un baietel perfect sanatos. Cat a avut la nastere bebelusul?

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat.

4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea  mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume, Daniela Iliescu! Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic!

Culita Sterp si Daniela Iliescu au devenit parinti pe 17 iunie

Citeste si: Ce a facut iubita lui Culita Sterp inainte cu cateva ore sa nasca! Fostul Faimos tocmai a devenit tatic de baiat

Culita a renuntat la Survivor Romania 2021 pentru a fi alaturi de iubita lui in momentul nasterii. Fostul Faimos a si declarat ca pentru el, pe primul loc s eafla familia si apoi restul: "Prețuiți tot ce aveți acasă! Familia, mâncarea, tot ce v-a dat Dumnezeu! Îmi cer scuze daca am dezamăgit pe cineva cu plecarea mea dar

după cum v-am mai spus, pt mine familia este cea mai importantă si după celelalte lucruri (banii, faima, cariera, etc)! Pe mine mă așteaptă premiul cel mare acasă", spunea in urma cu aproape o luna, Culita dupa ce a fost descalificat de la Survivor Romania 2021.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.