Prima imagine cu bebelușul lui Laurențiu Reghecamf! Celebrul antrenor este în culmea fericirii după ce și-a văzut copilul la ecograf!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 ian 2022, 00:02

Laurențiu Reghecamf, cel mai fericit viitor tatic

Sursa: Instagram Laurențiu Reghecamf

Laurențiu Reghecamf este extrem de fericit că va deveni din nou tătic! Antrenorul a văzut astăzi bebelușul la ecograf!

Laurențiu Reghecamf se află în acest moment în plin proces de divorț. Cel care a decis să pună capăt căsniciei sale de 13 ani este însuși antrenorul Craiovei care a și depus actele la tribunal urmând că viitoarea lui fosta soție să semneze.

Prima imagine cu bebelușul lui Laurențiu Reghecamf!

Citeste si: Reacția Anamariei Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu bebelușul pe care îl așteaptă cu noua iubită

Celebrul antrenor Reghecampf a declarat la scurt timp după aflarea despre divorțul de soția sa, că este decis să meargă pe un nou drum alături de noua sa iubită, Corina, care îi va dărui și un copil, această fiind însărcinată în trei luni. Se pare că cei doi îndrăgostiți locuiesc deja împreună în casa antrenorului din Craiova, acolo unde acesta antreaza echipa de fotbal a orașului. Mai mult decât atât, la finalul anului trecut, au apărut în presă mondenă imagini cu cei doi, iar Laurențiu Reghecampf pare extrem de fericit și împlinit în brațele actualei sale partenere.

Din momentul în care și-a anunțat divorțul de fosta sa soție, Laurențiu Reghecampf nu a mai vrut să mai facă nicio declarație publică referitoare cu privire la acest subiect destul de delicat și a preferat să se axeze foarte mult pe profesia să și pe nouă să relație de iubire, bucurându-se de nouă să iubita însărcinată care îi vă dărui un fiu peste doar câteva luni.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cât câștigă Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova? Antrenorul a semnat un contract pentru două sezoane

Astăzi, celebrul antrenor a publicat pe contul lui de Instagram un scurt clip în care apare bebelușul sau, surprins în timpul unei ecografii. Cuvintele viitorului tătic adăugate în dreptul postării respective au fost unele emoționante: putere, Reghecampf, duminică fericită, semn clar că antrenorul este foarte mândru, fericit, împlinit și în același timp nerăbdător să își țină

la piept bebelușul.

Citeste si: EXCLUSIV! Laurențiu Reghecampf, cu ochii in lacrimi in primul interviu dupa divort:"Fetița mea a murit la un an și doua luni, tata acum trei ani și mama are cancer!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.