PRIMA imagine cu fetita Adelinei Pestritu a facut senzatie pe internet! Ce au observat fanii la micuta care atunci avea abia cateva ore

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2020, 19:00

Adelina Pestritu a vorbit in exclusivitate la Teo in emisiune despre momentul nasterii, a aratat poze cu micuta Zenaida si a povestit tot ce a trait si si a simtit in aceasta perioada.

Micuta Zenaida a facut furori in mediul online dupa ce mamica ei, Adelina Pestritu, a publicat prima fotografie cu ea. Sute de mii de aprecieri inceput sa vina din partea fanilor, insa cele mai multe s-au referit la frumusetea micutei si la faptul ca este leita tatal ei. Chiar Adelina a povestit ca Virgil este pur si simplu topit dupa cea mica si nu o mai lasa din brate deloc, stand cu ea cate cinci sau sase ore. 


 

In interviul acordat echipei Teo Show, logodnicul Adelinei a fost pur si simplu topit de emotie cand bebelusa Zenaida a venit pe lume.

A fost primul care a luat-o in brate si nu i-a mai dat drumul. Si acasa, Virgil este un ajutor de nadeje pentru Adelina, fiind atent la fiecare nevoie a micutei. 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.