Prima imagine cu fiul celebrului Kıvanç Tatlıtuğ, eroul serialului La răscruce! Iată cum a fost surprins actorul alături de soție și de bebelușul lor, pe malul mării, în Bodrum!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 iun 2022, 16:14
video Foto(5)

Celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ este de câteva luni cel mai fericit bărbat din lume deoarece a devenit pentru prima dată tătic! Iată prima imagine cu fiul lui!

Kıvanç Tatlıtuğ are 38 de ani și este considerat unul dintre cei mai talentați, carismatici și admirați actori ai momentului în Turcia. Cu o experiență de aproape douăzeci de ani în domeniul actoriei, Kıvanç Tatlıtuğ a reușit să urce pe culmile succesului încă de la primele lui apariții pe micile ecrane și treptat a devenit unul dintre cei mai apreciați actori turci. De curând celebrul actor a devenit pentru prima dată tătic și trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale alături de soția lui, Başak Dizer.

Prima imagine cu fiul celebrului Kıvanç Tatlıtuğ, eroul serialului La răscruce

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ încă din anul 2014 când a jucat în serialul În dragoste și în război, în rolul principal Kurt Seyit și apoi a revenit pe micile ecrane, la Kanal D, în distribuția serialului La răscruce.

Citeste si: Actorul Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui, Bașak Dizer, au devenit părinți în această dimineață! "Slavă Domnului, l-am luat în brațe" Cei doi soți trăiesc cele mai intense momente de fericire!

Dincolo de platourile de filmare, Kıvanç Tatlıtuğ este și un bărbat fericit și împlinit. Carismaticul actor și renumită stilista Başak Dizer s-au căsătorit în anul 2016 și încă de atunci cei doi soți au mărturisit faptul că își doresc enorm să devină părinți cât mai repede, însă anii au trecut iar aceștia s-au dedicat mult profesiilor lor și nu au reușit să își îndeplinească acest vis măreț al vieții lor.


În luna aprilie celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ și soția lui au devenit părintii unui băiețel sănătos, care le-a adus fericirea supremă în familie. Discret că întotdeauna, Kivanc a preferat să nu își expună viață de familie în presă, astfel că nu au apărut până acum imagini cu micuțul Kurt Efe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, îndrăgitul actor a fost surprins pe plajă din față casei lui din stațiunea Bodrum, în compania soției lui, care îl ținea în brațe pe fiul lor. Alături de ei se mai aflau și câțiva prieteni de familie, fotbaliștii Mehmet Topal, Gökhan Töre, precum și cuplul de actori Burak Yamantürk și Özge Özpirinçci. Jurnaliștii turci l-au surprins pe Kıvanç Tatlıtuğ chiar în clipă în care s-a apropiat de fiul și s-a putut observa că micuțul îi seamănă foarte mult.

Citeste si: Kıvanç Tatlıtuğ, primele declarații despre fiul lui! „Kurt Efe este deocamdată blond și are trăsăturile mamei sale” Iată cum a fost surprins celebrul actor!