Prima imagine cu Raluca Pastrama dupa ce i-a cerut divortul lui Pepe!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 nov 2020, 14:04
Raluca Pastrama
Sursa: Instagram

Raluca Pastrama ramane in continuare o prezenta extrem de discreta in ce priveste viata personala si aparitiile publice.

Totusi, in ciuda divortului prin care trece, Raluca are si un motiv de bucurie. Fratele ei, Bombo Pastrama, a devenit tatic de baiat in urma cu o luna, iar sora lui a vrut sa le faca cunostinta celor doua fetite pe care le are cu Pepe, Rosa si Maria cu verisorul lor.

Citeste si:   Raluca Pastramă ar fi fost bătută de Pepe

Raluca s-a fotografiat cu cele doua fetite si proaspatul ei nepotel postand un mesaj emotionant.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dupa ce Pepe a anuntat in emisiunea sa online de pe Youtube ca va divorta de Raluca Pastrama, nefiind el cel care a luat decizia, viitoarea fosta sotie isi vede linistita de viata alaturi de cele doua fiice pe care le are impreuna cu cantaretul.

Vezi și prima apariție în public a lui Pepe după ce a divorțat de Raluca Pastramă.

Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe în  mesajul de  despărțire.

Citeste si: Ce avere au de impartit Pepe si Raluca la divort! Iata cati bani trebuie sa imparta la partaj

Pepe si Raluca Pastrama au hotarat de comun acord sa divorteze dupa opt ani de mariaj.



Fratele lui Pepe, Giani, a vorbit, intr-un interviu recent despre divortul celor doi.

"E o situație foarte grea despre care mi-e greu să vorbesc. Eu nu am de unde să știu care au fost tensiunile. Nimeni nu a văzut asta.

Am vorbit cu Pepe, nu-l văd fericit, dar crede-mă că mie îmi este foarte greu pentru că eu în momentul în care   vorbesc de divorț, nu vorbesc de divorț în sine, le văd pe Rosa și Maria.

Mama, nici nu vreau să-ți spun cum a reacționat. Greu! Mă crezi că nu am putere să o sun pe Raluca? Eu pun pariu, așa cum noi am fost luați pe nepusă masă, neștiind absolut nimic, sunt sigur că nici familia Ralucăi nu a știut nimic”, a declarat Giani, fratele lui Pepe la o emisiune TV.