”Prima iubire nu se uită niciodată” Dana Roba, mesaj emoționant pentru iubitul său. Ce spune make-up artistul despre povestea lor de dragoste

Author: Diana Bostan
Actualizat: 13 nov 2023, 19:57

Dana Roba și Beniamin

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

După ce a fost la un pas de moarte, Dana Roba a găsit puterea de a zâmbi din nou în brațele lui Beni. De curând, vedeta a postat o fotografie emoționantă alături de iubitul său.

Dana Roba și Beni trăiesc o poveste de dragoste emoționantă, însă iubirea lor a fost de multe ori criticată. Dana și Beni au planuri mari de viitor și par extrem de îndrăgostiți.

Beni este prima iubire a Danei Roba

Dana Roba a postat o fotografie alături de Beni, iar aceasta a fost însoțită de un mesaj din suflet. Make-up artista a dezvăluit faptul că Beni a fost prima ei iubire și că în ciuda căsătoriei cu Daniel Balaciu, aceasta nu l-a putut uita niciodată.

Make-up artistul susține că multe femei se regăsesc în povestea ei și că după ani de zile au ajuns să se căsătorească cu primul iubit. Dana Roba îi este recunoscătoare divinității pentru faptul că ea și Beni s-au regăsit și pentru faptul că au rămas la fel de îndrăgostiți.

Prima iubire nu se uită niciodată…Sunt sigură că multe femei s-au regăsit în povestea mea și au ajuns după ani de zile să se căsătorească cu primul iubit.

Eu îi mulțumesc Lui DUMENZEU, deși nu m-am gândit vreodată că voi mai putea fii împreună cu Beni
”, a scris Dana Roba pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dana Roba și Beni au planuri de nuntă

Beniamin este actualul iubit al Danei Roba, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, după ce a trecut prin chinuri cumplite din cauza fostului ei soț, Daniel Balaciu.

În cadrul  WOWNews, Dana Roba a vorbit despre relația alături de Beniamin, dar și despre planurile lor mărețe.

Întrebat dacă se pregătesc de o nuntă, Beniamin a spus că acest lucru se va întâmpla cât de curând, dar în același timp lucrurile trebuie să fie la timpul lor. 

„Toate la timpul lor. Ne căsătorim foarte curând. Promit că nu o să o las niciodată singură. Avem planuri mari!” a spus Beni.

Legat de planurile lor mărețe, aceștia au mărturisit că își doresc foarte mult să aibă un copil și că abia așteaptă ca familia lor să se mărească. 

„Nu locuim împreună momentan, dar pe viitor ne dorim să ne mutăm împreună. Cu siguranță ne dorim și un copil. Eu sunt pregătită,”  a mai spus vedeta.

Dana Roba  are două fete din căsnicia anterioară, cu Daniel Balaciu. Se pare că acestea au prins drag de Beni și, potrivit Danei, îl iubesc foarte mult.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.