Prima ninsoare pe Transfagarasan i-a luat prin surprindere pe turisti!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:09

Turistii aflati la munte pe Transfagarasan au avut parte de o surpriza de proportii.

A nins, iar stradul de zapada de pe sosea le-a creat numai probleme mai ales ca masinile nu aveau cauciucuri de iarna. Imbracati leger ca de toamna, turistii au suportat cu greu gerul de la 2000 de metri altitudine.

Au fost ajutati de salvamontisti, ca sa nu inhete, cu ceai fierbinte. Dupa patru ore de stat in frig,soferilor le-a venit in ajutor un utilaj de deszãpezire, adus tocmai de la Curtea de Arges.



Asadar in zonele inalte de munte este iarna, in toata regula. Lapovita si ninsorile, insotite de rafale de vant fac ravagii. Asa ca, daca va aventurati in excursii montane ar fi bine sa tineti cont de prognoza meteo si sa aveti masinile echipate de iarna.#

 

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.