Prima poza cu Keremcem si Ezgi Asaroglu impreuna de cand s-au despartit! Uite cum au fost surprinsi cei doi pe platourile de filmare ale serialului "Bahar: Viata furata"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 04:00

Se pare ca cei doi au trecut peste toate neintelegerile si isi vad nestingheriti de viata profesionala care ii aduce din nou impreuna chiar daca doar pe micile ecrane.

Bahar: Viata furata continua in sezonul patru cu cei doi protagonisti Ezgi Asaroglu si Keremcem in rolurile principale. Daca toata lumea se intreba cum vor colabora cei doi, acum ca s-au despartit in viata reala, iata ca raspunsul vine insotit de o poza cu cei doi de pe platoul de filmare.

La fel de veseli si frumosi, cei doi actori nu tradeaza nicio urma de resentiment despre despartirea lor recenta.Ba

mai mult, lucreaza cu drag la sezonul patru, exact ca doi colegi profesionisti lasand la o parte neintelegerile personale si punand pe primul loc partea profesionala.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

#OHayatBenim @ezgi_asaroglu yeni sezonda bizimle beraber @ezgi_asaroglu ❤️

A photo posted

by O Hayat Benim (@ohayatbenim) on

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.