Prima rabufnire a lui Sensy dupa ce a luat 1 pe linie la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta nu a mai vorbit niciodata in termeni atat de duri

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 oct 2021, 12:43

Sensy isi doreste sa fie eliminata de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Sensy este una dintre preferatele publicului, insa nu reuseste sub nicio forma sa ii impresioneze pe juratii Bravo, ai stil! Celebrities.

Sensy este efectiv adorata de catre urmaritorii ei de pe Instagram care au ajutat-o si in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities sa castige un procentaj considerabil incat sa nu fie eliminata din reality fashion show. Insa, Sensy este tot mai dezamagita de comentariile juratilor la adresa tinutelor sale care nu sunt tocmai ce trebuie in opinia lor in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities. Nestiind ce sa faca si cum sa mai procedeze, Sensy si-a varsat naduful pe Instagram unde a spus tot ce are pe suflet urmaritorilor ei.

Citeste si: Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Celebrities. Concurentele, uluite când Ilinca Vandici a anunțat descalificarea ei. Care este adevăratul motiv pentru care vedeta a renunțat la reality-show

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii, ingrijorati pentru Sensy. Mai este sau nu in competitia Bravo, ai stil! Celebrities?

"Încurajează pe alții și te vei încuraja și tu! Cei supărați îi supără pe alții, cei fericiți îi fericesc. Când sunt lovite, sufletele tari nu sângerează, ci luminează! Tot ce pot spune este ca nu mi-am dorit niciodata sa fac niciun rau nimanui si nu am facut-o fie ca este el voit sau nevoit.

Sunt un om cu frica sa nu zic de Dumnezeu, sa nu o dam in chestii religioase, cu frica de constiinta, cred in Karma si in roata se intoarce si imi doresc sa dorm bine noaptea, asa ca daca am suparat pe cineva, nu a fost cu rea vointa si imi cer scuze pentru asta.

Mesajul lui Sensy dupa Gala in care a luat 1 pe linie din partea juratilor Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Anda Adam renunta la Bravo, ai stil! Celebrities? Declaratii transante ale vedetei in platou dupa confruntarea cu Nicoleta Dragne

Abia acum, dupa 7 saptamani pe competitie, reusesc sa primesc 1 pe linie cu zambetul pe buze fara sa port ura sau resentiment. Poate sunt naiva si nu inteleg, poate ca nu imi mai pasa, poate nu ii cred pe jurati, asta spun unii dintre urmaritori.

Sunt mandra de mine si nu am nevoie de aprobarea nimanui. Am reusit pana acum sa fac 28 de tinute singura singurica in cele 7 saptamani, 21 de povesti, 7 Gale. Nu am parasit competitia, insa nu am renuntat la ce am spus acum 2 saptamani, atat pot eu sa fac fizic, psihic si financiar."

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.