Prima reactie a Siminei dupa ce Jador a fost batut in club: ''Astazi este ziua mea...''

Autor: O.P.
Actualizat: 15 iun 2020, 17:57

Simina si Jador au avut una dintre cele mai frumoase si intense povesti de iubire de la ''Puterea dragostei''.

Simina si-a refacut viata alaturi de Alex Zanoaga, cu care s-a casatorit si caruia i-a daruit un copil. Familia Zanoaga este mai fericita ca oricand si se pregateste de botezul lui Dominic. 

Citeste si: Denisa, fosta iubita a lui Iancu Sterp, viata dupa despartire! Iata cum a fost surprinsa tanara, in acest weekend, luand masa la un restaurant de lux din Londra!

Prima reactia a Siminei dupa ce Jador a fost batut in club

In tot acest timp, Jador inca isi cauta jumatatea si umbla dupa femei, insa nu a avut nicio relatie serioasa. Siminei nu ii mai pasa deloc de Jador si de ceea ce face artistul, dovada stau instastory-urile pe care aceasta le posteaza. Dupa sarcina, Simina tine dieta pentru a reveni la o forma cat mai buna inainte de botez.

Cu toate acestea, in ziua in care s-a aflat ca Jador a fost batut in club, aceasta se rasfata cu un burger si cu cartofi prajiti.

Citeste si: Ramona de la "Puterea dragostei", petrecere inedita de ziua sa de nastere! Iata ce surpriza i-au pregatit Ella, Bianca, Livian, Berna si Philip!

''Astazi este ziua mea libera si pot sa mananc orice, chiar si desertul asta super gustos'', a spus Simina.

Iata cum arata Simina la cateva luni dupa ce a nascut: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinți pentru prima oară la începutul lunii aprilie, iar de atunci, viața lor s-a schimbat radical. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, se bucură de fiecare moment petrecut în compania micuțului Dominic și îi sunt alături la fiecare pas.

Citeste si: Iancu Sterp a ajuns la medic! Iata ce a patit carismaticul tanar, la scurt timp de la revenirea in tara! Cine i-a fost alaturi in momentele dificile!

Simina a făcut anunțul: "Ne pregătim de..." Ce frumos!

Deși Simina a născut în luna aprilie, ea și Alex Zănoagă nu s-au putut ocupa de organizarea botezului și asta din cauza restricțiilor impuse de autorități în vederea prevenirii coronavirusului. Astfel, cei doi au amânat slujba de creștinare, dar și petrecerea, însă acum, Simina a făcut anunțul pe care toți prietenii ei virtuali îl așteptau.

"De azi ne pregătim de botez.", a scris Simina pe instagram.

Citeste si: Razboi- Daiana in lacrimi! Gabriel urla la fosta iubita de la o gluma nevinovata: "Ce caracter! Langa ce om am stat!"

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.