Prima reacție a Alexandrei după ce s-a revăzut cu fostul ei iubit, Codruț: „Era un stres maxim”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 feb 2022, 19:03

Prima reacție a Alexandrei după ce s-a revăzut cu fostul ei iubit, Codruț: „Era un stres maxim”

Sursa: Captură KANAL D

Alexandra, câștigătoarea sezonului trei „Puterea Dragostei” a revenit la emisiune alături de sora ei, Adriana. Iată care a fost reacția câștigătoarei după prima întâlnire cu Codruț, de la despărțire.

Alexandra a revenit în vizită la „Puterea Dragostei” alături de Adriana, sora ei, unde s-a revăzut pentru prima dată de la despărțite fostul ei iubit, Codruț, care participă și în sezonul patru.

Prima reacție a Alexandrei la revederea cu Codruț: „Dă-te jos, că te urci prea sus”

Maria a declarat ca este actuala iubită a lui Codruț si și-a dorit să o atace pe Alexandra, fosta lui iubită, pentru a o enerva.

După cum se aștepta toată lumea, Alexandra nu a lăsat garda jos.

Pentru a o scoate din pepeni, Maria a spus cu voce tare că formează un cuplu cu Codruț, informație la care Alexandra nu a reacționat în niciun fel, având în vedere că fosta concurentă regretă că a format un cuplu cu Codruț.

Citeste si: Maria și Marinescu, prima confruntare la Puterea Dragostei după ce au intrat în casa! Ce i-a spus moldoveanca la 4 luni după ce s-au despărțit

Cristina Mihaela: „Păcat că nu v-ați împăcat, pentru că erați un cuplu destul de frumos.”

Maria:  „Da, în comparație cu al ei (n.r.: Alexandra și Codruț), eram foarte frumos.”

Alexandra: „Dă-te jos, că te urci prea sus!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria, către Codruț: „Eu cred că e cazul ca eu și Codruț să spunem adevărul.  Vrem să vă spunem adevărul, eu și Codruț suntem împreună.”

Codruț: „Mi-e rău.”

Alexandra: „Eu nu știu cum am putut sta cu așa ceva (n.r.: Codruț). Mă întreb zilnic, domnișoara Cristina. Cum?”, a fost discuția Mariei și a Alexandrei.

Alexandra regretă că a fost împreună cu Codruț

După ce Alexandra și Codruț au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, în care au avut parte de multe certuri, despărțiri și împăcări, cei doi au decis că ar fi mai bine să pună definitiv punct acestei relații. Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că îi pare rău că a format un cuplu cu acesta.

Citeste si: Când are loc Marea Finală Puterea dragostei sezonul 4! Surpriză uriașă la ultima eliminare, toți concurenții au fost surprinși! Ce anunț a făcut Cristina Mihaela!

„Nu și nici nu mi-as dori să mai fie vreodată lângă mine, sunt bine fix așa cum sunt, fericită și fără stres pe cap. Era un stres maxim”,  spunea Alexandra pe Instagram.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.