Prima reacție a Alinei Ceușan după ce a fost taxată dur de Oana Pellea: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”. Ce spune influencerița despre momentul în care a făcut poza controversată la Teatrul Odeon

Autor: Diana Bostan

Alina Ceușan a fost dur criticată după fotografia postată.

Sursa: Instagram: Alina Ceușan

Alina Ceușan a reacționat după valul de critici pentru gestul său la Teatrul Odeon. Cunoscuta influenceriță a fost criticată dur de actrița Oana Pellea.

Alina Ceușan, cunoscută influenceră, a stârnit controverse după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie în care își arăta picioarele pe balustrada balconului de la celebrul Teatru Odeon din București. Imaginea a atras numeroase reacții negative, iar una dintre cele mai dure critici a venit din partea actriței Oana Pellea, care a considerat gestul lipsit de respect față de personalitățile de renume care au pășit în acea clădire.

Citește și: Cum arătau Alina Ceuşan si Carmen Grebenişan înainte de intervențiile estetice. La ce proceduri au recurs cele două influencerițe

Alina Ceușan a fost dur criticată de actrița Oana Pellea

Actrița Oana Pellea a postat un mesaj lung pe o rețea socială, menționând că nu poate înțelege cum Alina Ceușan și-a permis să își pună picioarele pe o balustradă istorică, unde cândva și-au lăsat amprenta mari figuri culturale, precum Octavian Paler, Alexandru Paleologu sau Lucian Pintilie.

Citește și: Ce nume a ales Alina Ceușan pentru fetița ei. Vedeta i-a surprins pe toți cu alegerea sa: „Bine ai venit pe lume..”

În ciuda reacției sale, Oana Pellea și-a rugat urmăritorii să nu jignească, menționând că nu încurajează așa ceva, iar comentariile răutăcioase și atacurile la persoana influenceriței vor fi blocate.

„O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează

picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare…dizgrațios, nesimtită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”. Am recunoscut balconul…Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu impreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori. Știu, pentru că eu i-am invitat la premiera cu “Noaptea furtunoasă” în regia lui Mihai Măniuțiu.
Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii…cândva au trecut mainile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc, etc…”,
a scris Oana Pellea, pe Facebook.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern

Alina Ceușan a șters fotografia după valul de critici

La scurt timp după izbucnirea scandalului, Alina Ceușan a oferit o primă reacție pe Instagram. Influencerița a recunoscut că a greșit și a decis să șteargă fotografia de pe contul său: „Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva.”,

a scris Alina Ceușan, pe Instagram.

Creatoarea de conținut a explicat că nu și-a dorit să ofenseze pe nimeni și că nu și-a dat seama de greșeala făcută în acel moment: „Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut-o așa la momentul respectiv, înteleg într-adevar că nu e un gest frumos, și nu se va mai repeta.”

Citește și: Alina Ceușan a născut în urmă cu doar câteva momente. Vedeta a adus pe lume o fetiță: „Abia aștept să o cunoașteți”

Într-un mesaj amplu, Alina a adus aminte și de o altă experiență din trecut, când a ajutat la promovarea unui spectacol teatral, moment în care a fost criticată pentru că a lăsat copilul acasă pentru a participa la eveniment. Ea a subliniat că, indiferent de intențiile bune pe care le-ar putea avea, orice gest al unui influencer poate atrage critici.

„Știți că “Puterea celui cu adevărat puternic este să știe că îl poate distruge pe celălalt, să nu o facă și acela să nu știe". (Marin Preda). Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă, nici autosuficientă... pur și simplu nu mi-am dat seama cât rău fac. Îmi pare foarte rau.”, a scris aceasta, pe Instastory.

Alina Ceușan și-a încheiat mesajul mulțumindu-i Oanei Pellea pentru intervenția sa și exprimându-și regretul pentru fapta sa: „Mulțumesc doamna Oana Pellea. Vă mulțumesc pentru că deși la început m-ați acuzat, apoi mi-ați luat apărarea în urma comentariilor cu atac la
persoană, care au apărut. Îmi pare rău că nu am gandit limpede. Respect și teatrul și sala și actul artistic.”

View this post on Instagram

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.