Prima reacție a Anamariei Prodan după ce fostul ei iubit a fost săltat de DIICOT: „Nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva!”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 oct 2023, 14:16

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Sursa: Facebook

După ce a divorțat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a început o relație cu antreprenorul Flavius Nedelea.

Flavius Nedelea este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța, iar în 2015 s-a mutat în Capitală, unde a deschis un hotel de 4 stele în Centrul Vechi. În urmă cu ceva timp, acesta a format un frumos cuplu cu celebra Anamaria Prodan.

De ce l-au săltat cei de la DIICOT pe Flavius Nedelea

Printre afacerile deținute de acesta se numără și câteva cluburi de noapte, în care s-ar fi practicat prostituție.

Din această cauză, Flavius a fost ridicat de către procurorii DIICOT, pentru dosarul în care este anchetat de proxenetism, au transmis surse din mediul judiciar, potrivit Cancan.ro.

Conform respectivelor surse, angajatele, care lucrau ca dansatoare, prestau și altfel de servicii pentru anumiți clienți ai localului.

Aceste lucruri au fost descoperite de către polițiștii infiltrați în club, care au intrat dându-se drept clienți pentru a strânge dovezi în cadrul dosarului.

Astfel, acuzațiile care îi sunt aduse antreprenorului sunt unele fundamentate, întrucât acesta știa ce se întâmplă în locația lui.

În acest sens, Flavius Nedelea a fost reținut pentru audieri, iar pe numele lui s-a întocmit un mandat de arestare de 30 de zile.

Afaceristul a fost, pentru câteva luni, într-o relație cu renumita impresară Anamaria Prodan, care a fost șocată de vestea precum că fostul ei iubit a fost ridicat de DIICOT pentru proxenetism.

Citește și: De ce Anamaria Prodan refuză să mai continue relația cu Flavius Nedelea? Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv: ,,Nu mai pot''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum a reacționat Anamaria Prodan la aflarea acestei vești

Deși dovezile vorbesc de la sine, vedeta refuză să creadă că Flavius a permis să se practice prostituție în localurile lui.

„Am aflat acum. Habar nu am. Nu cred așa ceva! Flavius nu are cum să aibă de-a face cu așa ceva. Cu siguranță, este o greșeală. Flavius nu are cluburi! Are doar restaurant. Deci nu văd de unde până unde. Este prietenul meu pe viață. Nu cred în absolut nimic din ce văd”, a spus Anamaria Prodan, citată de Cancan.ro.

Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au rămas prieteni buni, întrucât despărțirea nu a venit din cauza infidelității sau a unor certuri, ci din cauza unor motive personale.

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu ”, Anamaria Prodan a dezvăluit că s-a despărțit de Flavius din cauză că nu-i putea dărui un copil, iar el merită să aibă o familie.

„Flavius merită foarte mult de la viață, merită, și el, copilul lui. Flavius merită să-și țină copilul lui în brațe, eu nu mai pot face copii, ori eu știu cât de mult își dorește copilul lui și atunci atât de fericită aș fi să-l văd fericit.

Merită să găsească pe cineva care să-i dăruiască copii, care să-l poată împlini, în adevăratul sens al cuvântului.”, a mărturisit impresara.

Citește și: Ce își dorește Anamaria Prodan de la iubitul ei: „Dragă viitor soț...” Vedeta i-a transmis un mesaj inedit partenerului său

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.