Prima reacție a Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut: „Să vezi dacă o găsește poliția”

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 mai 2023, 23:43

Prima reacție a Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut

Sursa: Instagram Radu Marii - colaj Kanal D

Radu de la „Casa iubirii” și familia lui au trăit momente groaznice de când sora lui a dispărut!

Timp de două zile, sora lui Radu de la „Casa iubirii” a fost dispărută și nimeni n-a știut unde ar putea fi. Totuși, coșmarul a luat sfârșit iar Aura s-a întors acasă. Mezina familiei era vizibil afectată din cauza perioadei în care a fost dispărută, conform spuselor concurentului.

Prima reacție a Andreei Mantea când a aflat că sora lui Radu a dispărut

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20316223/1/prima-reactie-a-andreei-mantea-cand-a-aflat-ca-sora-lui-radu-a-disparut.jpg

Recent, Radu a dezvăluit că Andreea Mantea a fost cea mai mare susținătoare a lui în perioada în care Aura a dispărut. Concurentul a relatat că prezentatoarea Kanal D l-a sfătuit să aștepte vești de la poliție înainte să anunțe public că Aura a dispărut.

Citește și: „Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sora lui Radu de la „Casa Iubirii”. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

„Noi am așteptat 48 de ore să putem face sesizarea la Poliție, sesizarea a fost făcută de ieri (n.r – marți 9 mai). Ieri de dimineață am sunat la 112, la serviciul de urgențe. S-a dat în urmărire generală peste tot.

Și abia astăzi (n.r – miercuri 10 mai) am decis, pentru că am vorbit și cu doamna Andreea Mantea și dânsa mi-a spus chestia asta: „Așteaptă, Radu, să vedem dacă se rezolvă până seara”.

Citește și: Ultima ora! Sora lui Radu de la Casa Iubirii a fost găsită la 72 de ore de la dispariție. Ce s-a întâmplat cu aceasta

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Și doamna Andreea m-a susținut așa foarte frumos. A zis: „Radu, așteaptă să vezi dacă o găsește poliția și dacă nu o găsește mâine, ne apucăm de postat în mediul online și la televizor”.

Am așteptat, am văzut că nu au găsit-o, m-am trezit și am zis că ne apucăm să postăm în mediul public, că nu mai ține vrăjeala”,  a spus Radu, pe rețelele de socializare.

Cum a dispărut sora lui Radu de la „Casa iubirii”

În timpul în care Aura era dispărută, Radu și familia lui s-au gândit doar la ce e mai rău. Totuși, mare i-a fost bucuria lui Radu când sora lui s-a întors acasă, astfel că a decis să relateze tot ce s-a întâmplat în zilele respective.

A venit fără telefon, fără adidași, trebuie să aflăm cum e treaba. Mulțumim lui Dumnezeu că a scăpat cu bine. Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina.

O să aflu și cine e femeia aia, oricum e o proxenetă, vă dați seama. Aflu eu tot. Au fost mână în mână toți.

Și aia care era cu ea în mașină, care cică îi era prietenă. Poliția s-a sesizat, pentru că poliția a dat-o în urmărire generală pe ea, s-au dus la toți suspecții. Ăla care a mințit că nu a dus-o cu mașina, poliția a fost la el acasă, el practic a mințit, el a dus-o în București. El la poliție a dat declarație falsă, iar mie mi-a spus că îi era frică să recunoască.

Practic ăla nu a luat-o cu forța în mașină, Aura s-a lăsat păcălită de o prietenă de-a ei, nouă nu ne-a spus că rămâne în parc cu o prietenă care o duce la București. Ea s-a urcat în mașina băiatului respect. Ăștia care racolează fete pe internet vor căuta mereu fete care nu se înțeleg bine cu familia, unde există probleme în familie.

Mi-a venit în cap cazul cu Alexandra Măceșanu, cu Dincă, cu butoiul.  Vă dați seama că ancheta o să meargă mai departe, situația a degenerat destul de mult.

Ea spune că nu a fost violată, dar o să mergem la ginecolog, la terapeut, o ducem la spital, sa facem o grămadă de chestii.(...) Am plâns, am urlat, am zis că înnebunesc. Am țipat când mi-au zis că au găsit-o”, a povestit Radu.