Prima reacție a bărbatului reținut de către polițiști în cazul morții lui Adrian Kreiner: ”Vin obosit de la lucru și mă trezezc cu poliția la poartă” Acesta a fost eliberat

Author: Diana Bostan
Actualizat: 17 nov 2023, 21:41

Presupusul suspect arestat, joi seară, a fost eliberat din lipsă de probe

Sursa: Facebook

Confuzie uriașă făcută în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Presupusul suspect arestat, joi seară, a fost eliberat din lipsă de probe. Care este explicația?

Ultimele detalii din cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner. Polițiștii ar fi arestat persoana greșită, noaptea trecută, bărbatul fiind eliberat ulterior din lipsă de probe. Bărbatul a avut prima reacție în urma confuziei făcute.

Prima reacție a bărbatului reținut de către polițiști în cazul morții lui Adrian Kreiner

După 12 ore de audieri, Laurențiu Lăcătușu a fost eliberat din lipsă de probe.

Tânărul a fost săltat de către polițiști, joi seară, familia acestuia fiind chiar și acum în stare de șoc. După ce a fost eliberat, bărbatul a povestit cum s-a ajuns la această situație și susține că nu are vreo legătură cu cele întâmplate în casa omului de afaceri din Sibiu.

Deși s-a spus că ar fi vorba de un fost boxer, bărbatul arestat este de meserie zidar, fiind modalitatea prin care își câștigă existența.

Potrivit româniatv.net, bărbatul se întorcea de la lucru în momentul în care a fost sunat de către soția sa, aceasta spunându-i că este așteptat de mai mulți polițiști.

Citește și: Declarațiile soției suspectului reținut în cazul uciderii lui Adrian Kreiner: „Nu e în stare să taie nicio găină”. Cum a reacționat femeia după eliberarea soțului

”Sunt pe drum, merg acasă.

Dacă nu am nicio treabă cu nimic, nu mă simt vinovat, nu am nicio treabă. M-au trântit pe jos, au venit la mine și m-au întrebat de unde vin. ”De la lucru”. Aveam rucsacul cu mine, sculele în rucsac, le am și acum cu mine. Unde mergi? Acasă. Unde stai? Aici stau. Era Poliția, era plin de mașini ”, a povestit bărbatul, potrivit româniatv.net.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Familia bărbatului se află în stare de șoc

În momentul în care s-ar fi întâlnit cu polițiștii, Laurențiu Lăcătușu ar fi fost lovit și trântit la pământ pentru a putea fi imobilizat. Soția acestuia a intrat în stare de șoc și susține că și fiul lor în vârstă de șapte ani ar fi fost afectat psihic de întreaga situație.

”Vin obosit de la lucru și mă trezesc cu poliția la poartă și eu nu am avut nicio treabă în viața mea.

M-am întâlnit cu poliția la poartă. M-a sunat soția că vino că sunt doi oameni lângă mine. Vino că sunt oameni care patrulează pe aici. Hai că vin imediat. M-am suit pe mobră. Mi-au dat un pumn în gură și un pic la spate cum m-au trântit”, a mai povestit Laurențiu Lăcătușu, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Bărbatul arestat aseară în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, prins ieri în flagrant, a fost eliberat. Nu există suficiente probe care să-i demonstreze vinovăția

În urma acestor evenimente, ucigașii lui Adrian Kreiner ar fi în continuare în libertate, iar din ultimele informații oferite de către polițiști, complice le-ar fi fost o femeie care ar fi închiriat locuința pentru cei trei indivizi. Un alt suspect se află în custodia polițiștilor, acesta fiind plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Adrian Kreiner a fost supus torturii și bătut, fiind legat la toate membrele, într-o tentativă de a-l forța să dezvăluie informații despre banii și bijuteriile pe care le deținea. Cei alți doi participanți la acest act criminal sunt încă în libertate și sunt căutați la nivel internațional, deoarece au părăsit țara în ziua în care au aflat că victima lor a decedat. Există presupuneri că aceștia ar fi călătorit spre Germania sau Belgia, deoarece au revenit în România acum aproape o lună, special pentru a comite fapta de jaf împotriva lui Adrian Kreiner.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.