Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 mai 2022, 18:36

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu despre presupusa sarcină: „Eu nu am confirmat și nici nu am infirmat acest subiect”

Sursa: Captură KANAL D

În ultimele zile, s-a speculat în toată presa că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Pentru că multă lume s-a întrebat dacă este adevărat, frumoasa vedetă a decis să facă lumină în acest caz.

De câteva zile la rând, numele Biancăi Drăgușanu a apărut în toată presa mondenă a României, speculându-se despre vedetă că ar fi, din nou, însărcinată, ba chiar cu o pereche de gemeni, așa cum au scris unele tabloide. Vedeta nu a confirmat și nici nu a infirmat o posibilă sarcină dar, pentru că s-a creat confuzie și curiozitate în rândul oamenilor, Bianca Drăgușanu a decis să lămurească acest subiect odată pentru totdeauna.

În cadrul emisiunii „Teo Show”, prezentată de Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu a intervenit, prin apel telefonic, și a dat toate detaliile despre speculațiile sarcinii pe care ar avea-o.

Este sau nu Bianca Drăgușanu însărcinată? Iată prima reacție a frumoasei blondine

„Având în vedere subiectul care se tot vehiculează în presă de câteva zile în privința unei posibile sarcini în ceea ce mă privește, eu nu am confirmat și nici nu am infirmat vreodată acest subiect, nu am vorbit despre el și nici nu o s-o fac, și

cred că nicio femeie însărcinată nu s-ar putea pronunța public, dacă ar fi cazul public, să afirme sau să confirme o sarcină pe care nu ar fi sigură, pentru că noi, femeile, ca să confirmăm un astfel de subiect, avem nevoie de niște siguranțe. Trebuie să știi, dacă ar exista această sarcină, dacă ar fi în siguranță și în regulă (n.r.: copilul), iar eu, personal, dacă aș fi fost gravidă, nu aș fi spus și nu aș fi recunoscut nicio secundă până în clipa în care m-aș fi asigurat că acest copil este în regulă, este ok și este o sarcină
pe care aș fi putut să o duc.

Citeste si: Bianca Drăgușanu este însărcinată pentru a doua oară? Ce detalii au ieșit la iveală

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Repet! Nu am confirmat, nu am infirmat, și, dacă aș fi fost gravidă, nu aș fi recunoscut până în momentul în care aș fi fost sigură pe acest copil și pe sănătatea acestui copil și pe puterea de a duce o sarcină sănătoasă până la capăt. Nu vreau să discut despre subiectul ăsta, nu există nicio speculație la care eu să fi dat curs și nu vreau să dau curs niciunei speculații.

Vă mulțumesc foarte mult!”, a declarat Bianca Drăgușanu, prin telefon, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Citeste si: EXCLUSIV! Victor Slav, pus în dificultate de către fiica lui, Sofia: "Când am luat-o de la grădiniță, mi-a prezentat un băiat!"

Așadar, contrar așteptărilor presei, dar și a oamenilor de pretutindeni, Bianca Drăgușanu nu este însărcinată, iar zvonurile nu sunt adevărate.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.