Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată! Blondina plănuiește să reia legătura cu fosta ei prietenă: ”Să mă pună nașă la copil”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 iul 2023, 01:50

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată

Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu a reacționat imediat după ce a aflat că fosta ei prietenă, Daniela Crudu, este însărcinată. Vedeta vrea să-i fie nașă copilului.

Daniela Crudu a zguduit showbiz-ul românesc, după ce a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. Fosta asistentă TV, acum stabilită peste hotare, a șocat pe toată lumea cu vestea că va deveni mamă, după ce, recent, a anunțat că este într-o relație cu un afacerist român, care locuiește și el în Suedia. Bianca Drăgușanu, fosta prietenă a brunetei, a reacționat imediat când a aflat despre sarcină.

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre sarcina Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu a primit cu mare bucurie vestea că Daniela Crudu va deveni în curând mamă. Creatoarea de modă a oferit primele declarații la scurt timp după ce a aflat că fosta ei prietenă este însărcinată în aproape trei luni.

Cândva, Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au fost colege de emisiune și prietene la cataramă, însă, cu timpul, relația lor s-a răcit, iar fiecare dintre ele a ales un alt drum.

Ușor neîncrezătoare în vestea care circulă în showbiz, Bianca recunoaște că acesta este un pas extrem de important pentru cea care cândva i-a fost prietenă și se bucură enorm pentru ea.

Ba mai mult, Bianca a ținut să-și anunțe fosta prietenă că nu ar refuza dacă i-ar propune să fie nașă bebelușului care urmează să vină pe lume.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: FOTO Daniela Crudu, ipostază incendiară pe Instagram! Fanii au reacționat imediat la fotografiile în costumul de baie minuscul postate de vedetă

”Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea.

Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă”, a spus Bianca Drăgușanu, conform  Spynews.

Blondina a mai precizat că între ea și Cruduța nu au existat niciodată discuții tensionate, însă relația lor s-a răcit odată cu trecere timpului.

”Nu ne-am mai văzut de mult timp, așa a vrut Dumnezeu, așa e viața, fiecare cu prioritățile ei. Abia aștept să o văd cu burta la gură, e vestea anului, e maximă. Nebuna mea superbă, mă bucur din suflet pentru ea, Doamne ajută să fie sănătoasă și ea și copilașul”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Daniela Crudu este însărcinată. Câte săptămâni are sarcina și cine este tatăl copilului

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.