Prima reacție a Catincăi după eliminare! Cum a reacționat la declarațiile lui Robert: „Ai profitat”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 13 ian 2024, 16:04

Ce spune Robert despre Catinca după ce a fost eliminată

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Recent, Catinca a fost eliminată din emisiunea „Casa iubirii”, iar după plecarea ei apar discuții care par să o deranjeze vizibil.

Pentru o perioadă, Catinca a format un cuplu cu Robert în cadrul show-ului matrimonial „Casa iubirii”. Însă, în cele din urmă, relația celor doi s-a încheiat, concurentul făcând-o pe fată să sufere.

Ce a spus Robert despre Catinca

După ce Catinca a fost eliminată din competiție, Robert a început să arunce cuvinte dureroase. Acesta a spus că Mihaela a însemnat mult mai mult pentru el, fiind dispus să o aleagă pe ea în locul marelui premiu, dacă relația lor nu s-ar fi destrămat.

„Dacă ai avea de ales între marele premiu și relația cu Mihaela, să fi funcționat și să fi fost exact așa cum îți dorești tu, până în Marea Finală, ce ai fi ales?”, l-a întrebat prezentatoarea Andreea Mantea pe tânăr.

Tânărul i-a răspuns sincer prezentatoarei, spunând că ar fi ales: „relația cu Mihaela, pentru că am venit 60% pentru dragoste și 40% pentru titlu”.

Mai apoi, Andreea Mantea l-a întrebat pe Robert ce ar fi ales în cazul în care ar fi continuat relația cu Catinca, iar acesta a făcut niște afirmații care i-au șocat pe toți, inclusiv pe Catinca.

„Dar marele premiu și o relație cu Catinca, exact așa cum îți doreai tu să fie?”, a întrebat moderatoarea.

„Marele premiu!”, a

răspuns concurentul, clar și răspicat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Șoc în ”Casa iubirii”. Andreea Mantea a anunțat care sunt cei doi concurenți care și-au pierdut locul în marea finală: ”Au fost cel mai puțini votați”

Cum a reacționat Catinca la spusele lui Robert

În acel moment, toți din „Casa iubirii”, atât fete, cât și băieți, au rămas cu gura căscată, neașteptându-se la un răspuns așa tranșant din partea lui Robert.

Ba chiar, unul dintre colegii lui, fiind șocat de gesturile lui contradictorii, a amintit că tânărul îi declarase Catincăi că o iubește: „Și ei i-a zis «te iubesc»!”.

Robert i-a explicat acestuia că, deși i-a spus astfel de cuvinte fostei iubite, nu s-a simțit îndrăgostit, ci a văzut doar un refugiu în ea: „Am fost decepționat”.

Citește și: Casa iubirii: Eliminare cu lacrimi și emoții copleșitoare! Julia, Antoni și Catinca au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea cu o săptămână înainte de Marea Finală

Mihaela, foarte revoltată, a avut, și ea, un cuvânt de spus, evidențiind că Robert „nu i-a zis că o iubește, a zis că iubește unele lucruri la ea!”.

Auzind aceste lucruri, Catinca s-a arătat profund dezamăgită. Aceasta a decis să-și arate reacția vizavi de respectiva situație chiar pe InstaStory, scriind, lângă materialul video, un mesaj dedicat lui Robert: „Ai profitat de plecarea mea din casă și ai spus doar prostii. Să-ți fie rușine!”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.