Prima reacție a Claudiei Puican când a văzut ce i-a spus Armin Nicoară unei concurente: „Și-ar dori să cânte la saxofonul meu”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 17 mar 2024, 23:11

Prima reacție a Claudiei Puican când a văzut ce i-a spus Armin Nicoară unei concurente: „Și-ar dori să cânte la saxofonul meu”

Sursa: Kanal D

Armin Nicoară, unul din concurenții care participă la „Insula de 1 milion”, a stârnit deja reacții acide în mediul online, după ce a făcut comentarii nepotrivite la adresa unor concurente.

Cel mai așteptat show de aventură a început sâmbătă, de la ora 21:00, la Kanal D. Printre cei 50 de concurenți se numără și muzicianul Armin Nicoară, cunoscut deja în lumea mondenă.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de artiști din România. De când Armin a ales să participe la emisiunea „Insula de 1 milion”, cuplul a captat toată atenția internauților.

Prima reacție a Claudiei Puican când a văzut ce i-a spus Armin Nicoară unei concurente

Deși a primit un ultimatum de la soția sa, Armin Nicoară nu uită pentru ce a venit în competiție și e pregătit să demonstreze că poate lupta, în ciuda problemelor de sănătate.

Armin a declarat cu lejeritate faptul că este înconjurat mai mult de femei pe Insulă și se simte foarte bine în prezența lor.

„Alături de mine sunt mereu fete frumoase. Vreau să înțelegeți că ăsta e Armin Nicoară. Tot timpul protejează fetele. Pot să vă divulg acum ceva, sper să nu fie cu supărare. Eu când voi ajunge în țară o să predau și ore de saxofon. Alina și-a dorit foarte mult să cânte la saxofonul meu. Soția știe ce are acasă,” a

spus acesta în emisiune.

Citește și: ''Se desparte de mine dacă...'' Armin Nicoară, ultimatum de la Claudia Puican! Ce condiție i-a pus soția lui, după ce a aflat că va participa la "Insula de 1 milion"

Concurenții au răspuns imediat la comentariile făcute de Armin. Mai în glumă, mai în serios, aceștia au reacționat: „Uite și divorțul”,

„Ai băgat divorțul în casă”, a spus unul dintre concurenți.

Pe de altă parte, Claudia Puican nu pare deloc deranjată de reacțiile și comportamentul soțului ei, ba chiar s-a postat râzând pe rețelele sociale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Uite-l pe Armin. Off doamne!” a scris Claudia Puican într-o postare pe InstaStory, unde se arăta amuzată complet de situație.

Armin Nicoară, legătură specială cu Sindy

Chiar la plecarea de pe aeroport, între Armin Nicoară și Sindy s-a creat o legătură aparte, însă nimic mai mult decât o strânsă și sinceră prietenie.

Cu toate acestea, concurenta i-a făcut un compliment artistului, iar Cosmin Cernat i-a pus o întrebare discretă lui Armin Nicoară.

Citește și: Ținuta incredibilă pe care a purtat-o Armin Nicoară la „Insula de 1 milion”. Cosmin Cernat a rămas uimit: „O să îmi comand și eu”| EXCLUSIV

Cosmin: Armin, ai fluturași în stomac pentru Sindy?

Armin: Sindy mi-a făcut un compliment foarte frumos.

Sindy: I-am spus că are niște gene foarte lungi și frumoase.

Nu rata noi ediții ale show-ului „Insula de 1 milion”, difuzate sâmbătă și duminică de la ora 21:00 și luni de la ora 20:00, doar la Kanal D.