Prima reacție a Corinei Niculescu după ce a părăsit ”Casa Iubirii” Ce mesaj le-a transmis fosta concurentă susținătorilor ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 apr 2022, 10:12

Prima apariție a Corinei Niculescu după eliminarea de la ”Casa Iubirii” Cum a fost surprinsă fosta concurentă și ce mesaj le-a transmis susținătorilor

Sursa: Instagram

Corina este cea de-a doua concurentă care părăsește ”Casa Iubirii”. Fosta concurentă a oferit și prima reacție după eliminare.

Corina Niculescu a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii” chiar înainte de gală. Ultimele zile au fost tragice pentru fosta concurent, căci problemele de sănătate au răpus-o. În urma anunțului făcut de Andreea Mantea, concurenții au izbucnit în plâns, nu se așteptau la o asemenea decizie, mai ales că fosta concurentă le-a ajuns foarte repede la suflet.

Corina Niculescu reacționează după eliminarea din emisiunea ”Casa Iubirii”

Corina a avut un parcurs relativ scurt în cadrul noului show de la Kanal D. Deși spera să-și găsească jumătatea, se pare că locul ei nu a fost în cadrul emisiunii. În ultimele zile, fosta concurentă a acuzat mai multe probleme de sănătate. Oboseala și presiunea competiției și-au pus amprenta asupra ei.

Andreea Mantea a anunțat în ediția de ieri a show-ului ”Casa Iubirii” că, în urma investigațiilor făcute de medic și a rezultatelor obținute, Corina va părăsi competiția, sănătatea fiind pe primul plan.

”Dragilor, v-am chemat și pe voi aici pentru că trebuie să anunțăm, trebuie să-i anunțăm și pe telespectatori, dar, bineînțeles, și pe voi. În urma problemelor de sănătate pe care le-a acuzat Corina în ultimele două zile, a mers la medic ieri, iar în urma rezultatelor primite, noi am decis că este mai bine pentru Corina să părăsească Casa Iubirii”,  a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Corina a plecat în lacrimi din Casa Iubirii! Ce s-a întâmplat cu concurenta în timpul emisiunii. Andreea Mantea i-a dat undă verde să iasă din casă

Fosta concurentă le-a ajuns foarte repede la suflet concurenților din casă, iar la plecare s-a lăsat cu mesaje de regret și multe lacrimi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Vreau să-i mulțumesc Corinei pentru cum e ea, a demonstrat că este o femeie puternică și frumoasă, la câte lucruri frumoase a făcut față de toate fetele din casă și față de noi. Îți dorim să fii fericită și să mai vii pe la noi”,  a spus Robert.

Corina este cea de-a doua concurentă care părăsește ”Casa Iubirii”, după ce Bianca a părăsit competiția în gala de săptămâna trecută.

După eliminarea din ”Casa Iubirii”, Corina a postat o fotografie pe pagina de Instagram și a adăugat mesajul ”the end”, ceea ce înseamnă că pentru fosta concurentă s-a încheiat un capitol important din viața ei și este pregătită pentru noi experiențe.

”Bye❤️ sper sa ma urmariti in continuare! Va multumesc tuturor pentru sustinere 🧸 😘”, a mai scris Corina pe Instagram.

Citeste si: Eliminarea care a luat pe toată lumea prin surprindere! Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenți va părăsi ”Casa Iubirii” Cine a plecat acasă: Consider că faci o greșeală

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niculescu Corina Nicoleta (@corinancn)