Prima reactie a Elenei Marin dupa ce a fost Eliminata in prima semifinala Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 iul 2021, 18:13
Elena Marin paraseste Survivor Romania 2021 cu ochii in lacrimi

Elena Marin a parasit in lacrimi competitia Survivor Romania 2021, drumul ei spre Marea Finala orpindu-se in prima semifinala a reality-show-ului.

Elena Marin si-a dorit si a luptat pana in ultima secunda pe traseul de la Survivor Romania 2021 pentru a a ajunge acolo unde a visat si anume in Marea Finala. Daca Zanni a fost salvat de public, automat Maria si Elena s-au aflat la duel in lupta pentru a-si castiga un loc in cea de-a doua semifinala Survivor Romania 2021, insa publicul a decis ca Razboinica sa mearga mai departe, iar Faimoasa Elena sa fie eliminata din competitie.

Elena a dat semne de epuizare atat psihica cat si fizica inca de pe traseul Semifinalei, ea recunoscand ca nu este unul pe care a performat, nefiind cel favorit.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Elena Marin este eliminata in prima semifinala a competitiei

Citeste si: Zannidache se redresează înainte de următoarea SEMIFINALĂ ”Lupt pentru ceea ce cred eu, chiar dacă sunt 100 împotriva mea”

Tot Elena a mai spus ca emotiile si lipsa concentrarii au fost vizibile, ea ne reusind sa aduca niciun punct in nicio batalie cu cei 4 concurenti ramasi in competitia Survivor Romania 2021. Ajunsa in Consiliul de Eliminare, inainte ca Daniel Pavel sa anunte eliminatul din prima semifinala Survivor Romania 2021, Elena Marin parca si-ar fi presimtit eliminarea si a avut un discurs parca menit unui concurent eliminat. Ea a spus ca: "Am emotii la cote maxime sa aflu deznodamantul.

Este foarte emotionant sa stiu ca familia se uita acum la mine. In acelasi timp imi place pentru ca oamenii pot vedea exact cum esti tu, oamenii te simt si asta este cel mai important. Imi doresc sa raman pana la final, este foarte important si decisiv votul publicului. Multumesc ca am ajuns pana in aceasta etapa. In doua zile este Finala si este ireal. Nu stiu cand a trecut peste o jumatate de an.
Imi amintesc cat de greu a fost, sa isi construiesti, sa dormi pe o scandura. Acum lucrurile sunt mai normale, parca fac parte din viata mea. Au fost atat de multe momente grele, am trecut prin multe momente psihice si fizice, m-au facut sa ma simt o femeie mai puternica. Am sa iau toate lucrurile bune si le voi aplica in viata mea. Este important sa avem ce invata si sa ramanem cu cele frumoase."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SURVIVOR ROMANIA 2021. Elena Marin, in lacrimi dupa eliminare. Ce declaratie a facut fosta Faimoasa

Citeste si: Eliminare imprevizibilă la Survivor Româna înainte de Marea Finală. Elena Marin părăsește competiția în primul Consiliu al săptămânii

Insa, la scurt timp dupa ce Daniel Pavel a anuntat ca dintre Maria si Elena, Faimoasa este cea paraseste Survivor Romania 2021 si lupta ei pentru a ajunge in Marea Finala se opreste aici, coregrafa a izbucnit in lacrimi declarand ca nu prea are cuvinte. Elena a avut un moment de liniste pentru a se aduna si pentru a face o ultima declaratie: "Imi cer scuze, a fost o experienta frumoasa pe care nu o voi uita cu siguranta niciodata, au fost foarte multe momente frumoase, am avut foarte multe lucruri de invatat. M-am redescoperit pe mine ca trebuie sa am incredere in mine. Am invatat de la fiecare cateceva. Mai area un singur pas, sunt mandra de mine ca am ajuns pana aici, dar in acelasi timp imi doream sa pot mai mult. Incerc sa nu ma critic, dar intotdeauna te gandesti ce ai gresit, ce as fi schimbat la mine sa fi reusit sa ajung pana la Finala. Vreau sa multumesccelor care m-au sustinut, Survivor pentru sansa pe car emi-a oferit, sa va multumesc dumneavoasta ca de fiecare ne-ati sustinut in mod egal, ati fost ca un tatic aici pentru noi, vreau sa multumesc productiei care si-au desfasurat munca la fel ca noi, a fost greu, au fost departe d efamilie. E un priect mare, unic pen care nu-l voi uita niciodata."

Urmareste in video-ul urmator momentul in care Elena Marin a parasit competitia:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.