Prima reactie a Faimosilor dupa eliminarea Geaninei! "Nu e important sa isi schimbe asta parerea despre mine!" Cine e Faimosul care a reactionat asa

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 apr 2018, 20:15

In drumul de intoarcere catre casa, in microbuz, Faimosii au dezvaluit prin ce emotii au trecut in momentele eliminarii.

 

" A vorbit exact ce trebuia sa vorbeasca si a fost corecta" ,a a laudat-o  Catalin Cazacu.

 

"Dar nu stim cat de corecta a fost pe testimonial. Aici nu bag mana in foc pentru nimeni. Din experienta proprie, pe testimonial omul spune si alte lucruri", a competat Giani Kirita, referindu-se la interviurile individuale pe care concurentii le dau departe de coechipieri si care sunt vazute doar de telespectatori.

 

Faimosii au constientizat faptul ca au ramas doar cei mai buni si nu mai poate fi eliminat niciun alt concurent slab, asa  ca, de acum incolo, niciunul dintre ei nu se mai poate simti in siguranta iar fiecare greseala pe care o fac se va resfrange impotriva lor.

 

Iata ce au declarat la intoarcerea in casa:

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.