Prima reacție a familiei bărbatului care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii: „Noi trăim o dramă”. Au fost rănite alte 22 de persoane în incident

Author: Lavinia Medrea

Prima reacție a familiei bărbatului care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii 

Sursa: Kanal D

Un accident cu un autocar a avut loc la Pasajul Unirii din Capitală, în urma căruia un bărbat a decedat iar alte 22 de persoane au fost rănite.

Autocarul ducea turiști greci în România pentru vacanță, iar accidentul a avut loc deoarece nu a fost respectat delimitatorul de viteză. În urma incidentului, a murit un om iar alți 22 au fost răniți.

Prima reacției a familiei bărbatului mort în accidentul de la Pasajul Unirii

Turiștii au fost prinși sub greutatea delimitatorului de viteză. După accident, persoanele care au scăpat nevătămate au sărit în ajutorul victimelor.

„Stăteam pe locurile din spate. Am auzit un zgomot puternic și după aceea autocarul s-a oprit”, a declarat un turist grec.  

Citește și: Prima reacție a pasagerilor din autocarul care a fost strivit de delimitatorul de viteză de la Pasajul Unirii. Șoferul ar fi condus 16 ore neîntrerupt

„Eram în spatele lor, când, dintr-o dată, am văzut că s-a lăsat pe ei.

Și a apucat două-trei persoane care erau în spate. Și am intrat după ei. Erau băgați între fiare. Erau plini toți de sânge”,
mai povestește cineva.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Trei oameni au ajuns în stare gravă la spital, iar unul dintre ei a decedat. Familia bărbatului este sfâșiată de durere și supărată pe incompetența șoferului. 

Citește și: Prima reacție a tatălui tânărului care a lovit 6 copii pe trecerea de pietoni. De ce a fugit acesta de la locul accidentului

„Noi trăim o dramă. Vreau să trimită psiholog pentru copii, pentru mama noastră. Ce să fac cu mama? Este distrusă. Ea și-a trimis copilul în țară în concediu, de Crăciun, împreună cu soția lui. Și vreau cât de repede să recuperăm trupul fratelui meu.

Vreau să ajungă aici. Ce au făcut... Șoferi fără experiență să pună? Și nu exista al doilea șofer pentru că a avut o intoxicație alimentară? Şi nu a fost înlocuit... De ce?”, a declarat Vassi Chlopsiou, sora bărbatului care a decedat în accident.  

Cum a avut loc accidentul

Se pare că accidentul s-ar fi produs din cauza sistemului GPS pe care îl folosea șoferul, care i-a indicat să intre în Pasajul Unirii fără să-l anunțe de existența unui delimitator de viteză.

Al doilea șofer care ar fi trebuit să însoțească turiștii a scăpat de tragedie din cauza unei toxiinfecții alimentare care l-a obligat să rămână în Grecia.

„O plăcintă mi-a salvat viața”, a declarat șoferul rămas acasă, pentru presa elenă, șocat de tragicul eveniment.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.