Prima reacție a iubitei celebrului Onur Tuna, după ce s-a scris în presă că cei doi actori ar forma un cuplu! A confirmat sau nu Hande Doğandemir povestea lor de iubire?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2022, 16:26
video Foto(6)

Se știe deja că celebrul actor Onur Tuna este un mare cuceritor! Încă de când a debutat pe micile ecrane femeile superbe au roit în jurul lui!

Succesul din ultimii ani l-a propulsat pe carismaticul Onur Tuna printre cei mai apreciați și admirați actori ai momentului în Turcia, devenind din ce în ce mai cunoscut chiar și peste hotare, datorită talentului sau uriaș, dar și aspectului sau fizic încântător.

Prima reacție a iubitei celebrului Onur Tuna, după ce s-a scris în presă că cei doi actori ar forma un cuplu

Publicul din România l-a urmărit pentru prima dată pe îndrăgitul Onur Tuna încă din anul 2019, pe când a jucat în serialul Prețul fericirii, în rolul Alihan, iar apoi în anul 2021 acesta a apărut în producția Doctorul minune, în care a jucat rolul un medic, rol ce va rămâne memorabil pentru mulți fani ai săi.

Încă de când a ajuns un actor celebru, Onur Tuna a fascinat publicul feminin cu cei mai frumoși ochi albaștri, cu care a reușit însă să hipnotizeze și multe colege de breaslă care i-au devenit

iubite. Deși când vine vorba despre viață sa personală, Onur Tuna a încercat mereu să fie cât mai descret, de curând presa din Turcia a descoperit faptul că acesta iubește din nou.

De curând, presa din Turcia a vehiculat zvonul că celebrul actor ar avea o nouă iubită, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de câteva săptămâni. Se pare că nouă să partenera ar fi frumoasă actrița Hande Doğandemir, în vârstă de 36 de ani.

Potrivit presei mondene din Turcia, această s-ar fi dat singură de gol, în clipă în care a postat o imagine, în care a apărut o mică poză pe coperta telefonului ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Celebrul Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, apariție incediară în cea mai recentă ședința foto! Cum a fost surprins actorul cu cei mai frumoși ochi!

Zilele trecute, superba actrița Hande Doğandemir a fost surprinsă de jurnaliști într-un cartier exclusivist din Istanbul și a fost felicitată pentru nouă să relație cu Onur Tuna.

Iar aceasta nu a ezitat să le mulțumească jurnaliștilor, semn clar că cei doi formează un cuplu. Mai mult decât atât, Hande a subliniat faptul că nu a îndepărtat nici acum poză lui Onur din carcasa telefonului.

„Nu am îndepărtat fotografia lui Onur din carcasa telefonului meu”, potrivit gecce.com

Citeste si: Ea este noua iubită a celebrului Onur Tuna? Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!