Prima reacție a iubitului Deei Maxer, după ce relația a fost asumată public de cei doi. Aceștia nu mai ascund faptul că formează un cuplu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 feb 2024, 04:10

Cei doi s-au distrat de minune, la mare

Sursa: Instagram

Deea Maxer și-a refăcut viața în brațele noului iubit după divorțul de Dinu Maxer și pare că are mai mult noroc decât fostul ei partener. Cei doi nu mai țin relația doar pentru ei, iar artista a împărtășit cu fanii câteva secvențe din noua ei poveste de dragoste.

Deea Maxer are un nou iubit, pe nume Robert. După ce a dat de înțeles că există cineva în viața ei după ce a divorțat de Dinu Maxer, în cele din urmă, a dezvăluit și despre cine este vorba.

Mesajul postat de iubitul Deei Maxer, după ce și-au oficializat relația

Deea Maxer radiază de fericire de când și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat.

După ce a divorțat de Dinu Maxer, la ceva timp, a început să posteze, în mediul online, unele fotografii și cuvinte care dădeau de înțeles că un nou bărbat există în viața ei.

Cu toate acestea, niciodată nu a spus, în mod direct, cum că ar fi implicată într-o nouă relație sau că un bărbat încearcă să o cucerească. Însă, după ce fanii și-au dat seama că există cineva în viața ei, aceasta l-a prezentat în mediul online.

Robert este numele noului iubit al Deei Maxer, iar cei doi s-au distrat de minune, la mare. Aceștia au făcut mai multe fotografii pe malul mării și în unele locații și au postat câteva și pe rețelele lor de socializare. După ce primul pas în ceea ce privește sumarea relației a fost făcut de Deea Maxer, Robert a făcut și el o postare.

Citește și: Primul mesaj transmis de Deea Maxer, după ce Carmen Harra a spus că are un iubit încă de anul trecut, deși era căsătorită cu Dinu Maxer: „Să demonstrezi unora că nu au dreptate”

Robert a postat o fotografie împreună cu Deea și, în dreptul ei, a scris: „Love in Vama Veche” (n.r. iubire în Vama Veche).

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deea Maxer, pusă la zid de internauți, după ce și-a asumat noua relație

După ce și-a asumat relația pe care o are cu Robert, Deea Maxer a fost pusă la zid de către internauți.  Aceștia susțin că se putea observa că, în viața ei, exista

un alt bărbat, chiar dacă nu divorțase de Dinu Maxer.

„Era clar că exista altcineva în viața ei. Dinu a tot încercat să o scoată, să zică că nu a fost motivul acesta, dar până la urmă totul se află”, a fost comentariul lăsat de un internaut. De când a anunțat că divorțează, Deea Maxer nu a făcut foarte multe comentarii despre viața ei, dar, de data aceasta, nu s-a mai abținut.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Dinu Maxer și noua lui iubită s-ar fi despărțit, la nici măcar o lună de relație: „Eu am încercat să mă retrag”

„Sunteți ghicitoare în cafea? Incredibil cum unii dintre voi presupun lucruri din viața unor oameni de care nu au habar. Alina, trăiește-ți viața și las-o pe a mea în seama mea”, a răspuns imediat Deea Maxer.

Cu toate acestea, Deea Maxer nu pleacă urechea la ceea ce se spune și își vede, în continuare, de relație, de copii și de partea profesională.