PRIMA REACTIE a lui Adelin dupa ce Stefania a anuntat ca a terminat-o cu el

Autor: B.M.

Fanii "Puterea Dragostei" au avut un soc dupa ce Stefania a confirmat oficial faptul ca ea si Adelin nu mai formeaza un cuplu.

Dupa aproximativ 9 luni, se pare ca cei doi au decis sa puna punct relatiei si sa urmeze drumuri separate.

"Eu cu Adelin nu mai suntem impreuna din motive personale despre care nu vreau sa vorbesc. Povestea noastra s-a incheiat dupa 9 luni de relatie.

"Personal va multumesc ca ati fost alaturi de noi si ca ne-ati apreciat. Sper ca am incheiat acest subiect delicat pentru mine despre care nu vreau sa vorbesc.

Va multumesc inca o data!", a scris Stefania pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Este sau nu Bianca, o posibila viitoare nora pentru Nelson Mondialul! Iata ce parere are tatal lui Livian despre noua lui iubita si ce marturisiri incredibile a facut barbatul!

Citeste si: Stefania a anuntat DESPARTIREA dupa 9 luni de relatie: ''Eu si Adelin NU mai suntem impreuna din MOTIVE...''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima reactie a lui Adelin dupa despartirea de Stefania

Adelin se pare ca nu este marcat de aceasta decizie, daca ar fi sa ne luam dupa ultimele lui postari de pe Instagram.

Acesta s-a filmat in timp ce era la sala, ulterior aratandu-le fanilor cum se relaxeaza la volan, ascultand muzica.

Iata ce face Adelin, dupa ce Stefania s-a despartit de el:

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.