Prima reacție a lui Armin Nicoară despre zvonurile legate divorțul nașilor săi: ”Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui”

Author: Madalina Maftei

”Vreau să știți că eu nu ma bag în familia nimănui, nu m-am băgat în relația nimănui”

Sursa: Instagram

Armin Nicoară a reacționat în urma speculațiilor apărut în spațiul public despre divorțul nașilor săi, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.

În timp ce în România circulă zvonuri despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, în Maldive, artista petrece alături de mai muți prieteni, printre aceștia se află și Claudia Puican și Armin Nicoară, finii cuplului. Este bine cunoscut faptul că artista este în vacanță alături de soțul ei și de cei doi copii ai lor. După speculațiile apărut în spațiul public, Armin Nicoară a oferit prima reacție.

Ce spune Armin Nicoară despre divorțul nașilor săi 

Armin Nicoară este în Maldive alături de soția sa, dar și de nașii lor, care în aceste momente sunt subiect de discuție în presa tabloidă, după ce au apărut informații despre faptul că divorțează. 

Finul Georgianei Lobonț a vorbit public despre zvonurile apărut în aceste zile și a precizat că nu se baga în familia nimănui și nu este în măsură să vorbească despre problemele altor persoane.

Acesta este de părere că orice s-a întâmplat între cei doi, mai mult ca sigur, există o rezolvare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Rareș Ciciovan a făcut primele declarații: "S-a terminat, e simplu"

”Vreau să știți că eu nu ma bag în familia nimănui, nu m-am băgat în relația nimănui, nu distrug nicio familie.

Eu nu distrug familia nimănui și nu m-am băgat în familia nimănui și soția mea Claudia este alături de mine, eu alături de mine și o iubesc și voi fi întotdeauna alături de ea. Nașii mei, Georgiana Lobonț și Rareș, sunt cu mine în vacanță  în Maldive, nu știu ce s-a întâmplat între ei. Bineînțeles că în orice familie există certuri, discuții, cine știe, dar cred că își pot rezolva problemele între ei.
Nu mă mai băgați pe mine, că eu nu m-am băgat în familia nimănui, eu colaborez cu Georgiana, asta este viața de artist, când faci o melodie, posibil ca melodia respectivă să fie de dragoste, de iubire, orice. Noi jucăm un rol. Dacă Georgiana cântă o strofă de iubire, clar că nu poate să stea într-o stană de piatră, trebuie să colaborăm, să conversăm. Am făcut un videoclip acum 2 zile, când o sărut pe Georgiana și în acea melodie spune: <<Sărută fetele>> și eu am sărutat-o pe Georgiana, e normal, e o melodie.
Dar nu mă mai condamnați să spuneți că eu mă dau la Georgiana, că eu fac ce fac, e nașa mea. Ce vreți, să o înjur? Sper că am fost cât de cât înțeles și să auzim numai de bine și Doamne ajută.”,
este o parte a mesajului transmis de Armin Nicoară într-un video pentru WOWbiz.ro. 

De cealaltă parte, Claudia Puican a evitat să discute despre divorțul nașilor, ba mai mult, în timp ce se filma din locația exclusivista în care sunt cazați, a evitat să răspundă la întrebările legate de acest subiect, semn că

nu vrea să se bage.

Citește și: Georgiana Lobonț nu mai divorțează de Rareș Ciciovan?! Noi dezvăluiri: "Nu se desparte nimeni"