Prima reacție a lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga: „A sunat plângând că...”

Autor: Amalia Georgescu
Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu
Sursa: Facebook

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, este în stare de șoc după ce cunoscuta cântăreață a murit. Mara Bănică a povestit cum a reacționat soțul artistei după ce aceasta s-a stins din viață.

Cornelia Catanga a murit, iar vestea a șocat pe toată lumea, inclusiv pe soțul cunoscutei cântărețe de muzică lăutărească. Se pare că artista s-a stins în urma unui stop cardiorespirator, iar starea ei de sănătate s-a agarvat și din cauza infecției cu noul coronavirus. 

Aurel Pădureanu, dărâmat de durere. Cum a reacționat după ce Cornelia Catanga s-a stins din viață?

Vestea că îndrăgita interpretată Cornelia Catanga a murit i-a îndurerat pe apropiații acesteia, pe cei care au cunoscut-o sau doar i-au apreciat activitatea artistică. Soțul interpretatei de muzică lăutărească este copleșit de durere, jurnalista Mara Bănică povestind că acesta și-a găsit cu greu cuvintele pentru a povesti ce s-a întâmplat, de fapt, cu artista. 

Se pare că Aurel Pădureanu a chemat ambulanța în momentul în care Cornelia Catanga nu mai putea să respire.

Ulterior, artista a fost transportată de urgență la spital, acolo unde medicii i-au făcut testul COVID-19, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Deși medicii au vrut să o intubeze și au făcut efoturi mari pentru a-i salva viața, Cornelia Catanga a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvată, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: FARSA pe care nu o va uita niciodata. Cornelia Catanga, la un pas de a-si IESI DIN MINTI VIDEO

„Din pacate, Cornelia Catanga s-a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus-o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte! M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred.

Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat.”, a spus Mara Banică, potrivit spynews.ro .

Mai mult, se pare că în momentul în care a fost contactat de reporterii spynews.ro,

Aurel Pădureanu, soțul artistei,  era în stare de șoc și nu a putut oferi prea multe detalii despre cele întâmplate. 

Cornelia Catanga avea 63 de ani și era o interpretă de muzică lăutărească foarte apreciată în România, aceasta având o carieră solidă în spate. 

Citeste si: Alexandru, fiul Corneliei Catanga, EMOTII inainte de participarea la un concurs muzical VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.