Prima reactie a lui Carmen de la Salciua cand a vazut ce a spus Daniela Iliescu despre relatia ei cu Culita!

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 ian 2021, 15:09
Carmen de la Salciua a reactionat la dezvaluirile Danielei Iliescu, iubita lui Culita Sterp

Carmen de la Salciua e asaltata zilnic cu intrebari pe contul ei de socializare si focoasa bruneta nu ezita sa raspunda la toate.

Unul dintre fani a avut o curiozitate legata de un subiect destul de sensibil si anume relatia ei sau mai bine spus despre fosta ei relatie cu Culita Sterp  insa in discutie a intrat si actuala lui iubita, Daniela Iliescu.

Reactia lui Carmen de la Salciua dupa dezvaluirile Danielei Iliescu, actuala iubita a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Schimbare majora! Cand incepe Survivor Romania 2021 pe Kanal D! In ce zile si la ce ora se difuzeaza! Iata programul complet

Daniela a spus ca se intalneste cu el din 2018 cand el era cu tine, a fost mesajul unei urmaritoare. Moment in care Carmen i-a si dat replica destul de ironica la adresa actualei iubite a Faimosului de la Survivor Romania 2021: “E important ca mi-a urat casa de piatra.

Din suflet asa...”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Intr-o interventie live la Teo Show, Daniela a recunoscut ca il cunoaste pe Culita Sterp de mai bine de 13 ani fiind atat prieteni cat si fosti colegi de liceu, ea fiind clasa a noua cand l-a cunoscut. Mai mult, cei doi au pastrat mereu legatura fiind in acelasi cerc de prieteni.

Daniela nu a ascuns nimic si a spus chiar si faptul ca a fost prezenta la nunta lui Culita cu Carmen de la Salciua.

Cand a acceptat Daniela Iliescu sa se intalneasca cu Culita Sterp

Citeste si: Daniela Iliescu, ingrozita de mesajele pe care le primeste pe telefon Culita Sterp de la femei: "Ma uit si imi fac cruce!" Ce dezvaluiri face iubita Faimosului despre relatia lor

Citeste si: Daniela Iliescu, ingrozita de mesajele pe care le primeste pe telefon Culita Sterp de la femei: "Ma uit si imi fac cruce!" Ce dezvaluiri face iubita Faimosului despre relatia lor

„Prima dată cred că ne-am întâlnit undeva la munte, întâmplător.Tot ce m-a atras de data asta e că el tot venea să ne întâlnim. 

Eu nu am mai ezitat să ne întâlnim, eram liberi amândoi. La început am ezitat pentru că eu credeam că mai este într-o relație și nu am vrut să fiu a cincea roată la căruță, nici să mi se pună vreo etichetă. La început am refuzat până mi-a clarificat chiar singur. La început cred că am stat vreo săpătmănână în care venea seară de seară, stăteam în mașină și povesteam tot felul de lucruri”