Prima reactie a lui Carmen de la Salciua dupa ce a fost surprinsa in tandreturi cu fostul ei sot, Culita Sterp! Ce mesaj a transmis

Author: B.M.

Impacarea dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp nu mai pare a fi ceva imposibil.

Zvonurile au aparut dupa ce Carmen de la Salciua a anuntat oficial ca s-a despartit de fostul ei iubit, Cosmin Isaila.

Speculatiile au fost alimentate si de faptul ca la ziua ei de nastere, sarbatorita recent, a fost prezent insusi Culita Sterp.

Cei doi se pare ca nu se mai ascund si s-au afisat impreuna in vazul lumii, fiind foarte tandri si apropiati.

Citeste si: Dovada ca s-au impacat! Carmen de la Salciua, fotografiata in tandreturi cu fostul ei sot, Culita Sterp! Nu se mai ascund

Acum, dupa aparitia zvonurilor, Carmen de la Salciua a avut si o prima reactie. Iata ce mesaj a transmis pe pagina ei de Facebook:

"Va pup cu drag oameni faini ❤️😘 Am 31 de ani..💪🏾nu ma intrebati cum ma simt! Varsta e doar un numar! Ma simt mai bine ca niciodata, iar ieri am avut parte de o surpriza si de o zi de neuitat!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Multumesc baietilor din trupa mea, nevestelor lor ca au facut dintr-o zi obisnuita…. o adevarata surpriza… prietenilor /prietenelor mele, parintilor mei si tuturor celor care au fost alaturi de mine… si care sunt in inima mea🙈❤️!“, a scris Carmen de la Salciua.

Si Culita Sterp a transmis un mesaj neasteptat de cald pentru fosta lui sotie:

"La multi ani frumosi si sanatosi persoanei cu care mi-am trait 3 ani din viata, cu care am impartit aceeasi masa, aceeasi casa, acelasi pat! 3 ani frumosi, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care

s-a mai adaugat unul in care ne-am indepartat si ne-am apropiat, dar cel mai important am ramas fiecare cu ceva unul de la altul!

"Ma bucur pentru tine pentru ca iti stiu sufletul si stiu ca o simpla fata de la tara a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din tara, si iubita de atatia oameni!

"In ciuda a toate ce s-au intamplat, iti doresc din tot sufletul sa fii fericita alaturi de ce iubesti tu din suflet! 🙈 La multi ani, inca o data! 🤗", a fost mesajul lui Culita Sterp.