Prima reactie a lui Catalin Botezatu dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit

Autor: Bogdan Mihai

Catalin Botezatu se declara socat de moartea fulgeratoare a creatorului de moda Razvan Ciobanu.

Catalin Botezatu spune ca primit vestea cu stupoare si a lasat sa se inteleaga faptul ca nu intelege cum de a putut avea loc o asemenea tragedie.

El a subliniat ca Razvan Ciobanu nu nu era un vitezoman.

"Am aflat cu stupoare aceasta veste. Nu-mi vine sa cred ca viata lui s-a terminat atat de repede, intr-un mod atat de tragic.

"Parerile de rau sunt inutile acum.

Ne pare tuturor rau ca ne despartim de un om, de un designer bun. Din cate stiu eu nu era un vitezoman, efectiv nu stiu cum s-a intamplat.

"E trist ca a plecat dintre noi atat de devreme. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace", a declarat Catalin Botezatu pentru click.ro.

Citeste si: Ipoteza socanta: Razvan Ciobanu s-a sinucis? Detaliile gasite la fata locului de polististi

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Adela de la "Bravo, ai stil!" impetrita de durere dupa ce a aflat de moartea lui Razvan Ciobanu! Ce mesaj a transmis

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata in urma unui accident rutier grav.

Se pare ca designer-ul nu a adaptat viteza, a pierdut controlul masinii si a iesit in decor, unde s-a izbit cu autoturismul de mai multi copaci.

Din primele cercetari reiese ca Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului, greseala care i-a fost fatala.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.