Prima reactie a lui Connect-R dupa ce a fost prins de paparazzi SARUTANDU-SE cu o domnisoara

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Connect-R a fost surprins in compania suspecta a unor domnisoare chiar inainte de nunta! Vezi ce reactia a avut artistul!

Connect-R s-a ferit cat a putut de jurnalisti, insa pana la urma a trebuit sa ii confrunte. Artistul a participat la nunta unui prieten si a fost surprins de jurnalisti in timp ce se pregatea de zor. Intrebat despre imaginile pe care WOWbiz le-a difuzat de curand cu el in compania suspecta a unor domnisoare cu care s-ar parea ca a petrecut intreaga noapte, Connect-R nu a vrut sa comenteze in niciun fel imaginile si si-a vazut de treaba pe care o avea.

Ba mai mult, cantaretul a fost extrem de zambitor, atat el cat si sotia sa, semn ca au trecut cu bine peste acest prim hop inainte de casatoria lor religioasa. Connect-R a fost surprins in urma unui concert sustinut intr-un club la mare, in compania unor domnisoare suspecte si indreptandu-se  spre o locatie necunoscuta de unde nu a mai iesit de acolo pana dimineata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vezi video pe wowbiz.ro!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.