Prima reactie a lui Costi Ionita dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce mesaj a primit Faimosul imediat dupa eliminarea din competitie

Author: Alice Popescu
Costi Ionita, Alexandra Stan si Roxana Nemes au fost propusi spre eliminare
Sursa: Captură KANAL D

Costi Ionita a fost eliminat la Survivor Romania 2021 in cadrul celui de-al doilea Consiliu desfasurat dupa probele de Imunitate in care Faimosii au fost marii perdanti.

Costi Ionita a fost propus spre eliminare inca din primul Consiliu de eliminare de la Survivor Romania desfasurat sub atenta observatie a prezentatorului Daniel Pavel. Cantaretul a fost votat de catre cinci dintre coechipierii lui in frunte cu bunul sau colaborator Jador. Costi Ionita a avut o reactie demna de un luptator care isi accepta infrangerea indiferent de situatie nefacand niciun comentariu negativ la adresa fostilor sai colegi din echipa Faimosilor.

Costi Ionita a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Amna a revenit in Romania de la Survivor Romania 2021. Ce a declarat vedeta imediat ce a aterizat pe aeroport

„Eu sunt bine, mă simt foarte bine, sunt fericit. Am spus că nu sunt atașat, nu sufăr, merg pe flow. Dacă așa au decis colegii mei, nicio problemă.

Pe criterii sportive (n.r l-au nominalizat). Nu prea am adus puncte pentru echipă și atunci e normal să fi fost votat. E ok. Au decis cum au simțit și foarte bine că fac ceea ce simt. Și eu tot pe criterii sportive am votat. E foarte bine, e ok, e echilibru.”, a spus Costi Ioniță.  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dupa ce Zannidache o propune spre eliminare pe Alexandra Stan in cadrul celui de-al doilea Consiliu, votul publicului a fost cel care a decis pana la urma cine pleaca acasa. Se pare ca nici rugamintile destul de voalate ale Alexandrei care a pledat pentru eliminarea ei, nu a convins publicul sa o elimine, asa ca cel care a parasit competitia este Costi Ionita.

Mesajul lui Costi Ionita dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021 24 ianuarie. Cine a fost eliminat dintre Roxana Nemes, Alexandra Stan si Costi Ionita

Faimosul a fost imbratisat de catre restul echipei Faimosilor lasand un mesaj care-l caracterizeaza din plin pe Faimos:" Cum să zic...nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume.

Cred că e foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. M-am simțit foarte bine aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care vor avea posibilitatea. Cam asta este. Eu merg înainte cu ceea ce am de făcut, o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe.”
, a spus Costi Ioniță.

Fanii lui Costi Ionita au fost extrem de intrigati de decizia de eliminare a Faimosului si nu inteleg cum de ceilalti coechipieri ai lui nu au vazut calitatile demne de un adevarat invingator in cadrul competitiei Survivor Romania 2021: "Imi place atitudinea ta! Copii astia in loc sa invete de la tine ei sunt speriati si nu inteleg calmul tau, de aia te-au votat! Au impreaia ca daca nu te balacaresti, nu ti pasa! Nu isi dau seama ca energia trebuie consumata doar constructiv! Forta Costi!" a fost unul din miile de mesaje primite de Costi dupa eliminare.